Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her komendante

patologia - czy przekazywana jest w genach

Polecane posty

Gość her komendante

czy też nabywana wraz z przykrymi doświadczeniami- jak to jest? opiszcie swoje doświadczenia lub wam znane innych [cześć] p.s.coraz więcej widzę patologii ogólnie w różnych domach i zauważyłem przekazywanie jej pokoleniom , które ponownie je tworzą

Gość her komendante
mój tatełe przekazał mi ją doodbytniczo bawiąc się ze mną w górnika :classic_cool:

ichuj ci w dupę - ja uważam ,że nie do końca jak powiedziałam znam chłopaka który nie znając ojca jest identyczny jak on tak samo ma okropny charakter. Znam też dziewczynę z domu dziecka która mimo wspaniałego wychowania i dużej miłości i tak zachowuje się jak kobieta z patologicznej rodziny..

Gość her komendante

Gość her komendante
up

Gość jak by geny się tak
łatwo mutowały to co drugi człowiek miałby teraz 8 rąk. To jest tylko i wyłącznie kwestia wychowania

Gość her komendante
Looooser a jak chcesz być "trendy" i "cool" mając zasady sprzed wojny lub ze starożytności ? :classic_cool: to dziś nie jest w modzie ale kobietom się często podoba

Gość a o gejach
żadne geny przecież 99 % gejów bierze się nie z genów ale z innych powodów takich jak najczęściej uwiedzenie w młodym wieku lub molestowanie....i tak z heteroseksualnych osobników tworzy się homoseksualnych....ale nie wynika to z genów...jak często się sądzi... ale z wykrzywienia psychiki.... oczywiście że bywa czasami ale rzadko ...że jeden na sto przypadków jest gejem z powodu pokręconych genów i to są prawdziwi homoseksualiści a patologia nie zależy od genów....patologia to odchył społeczny i raczej wynika z patologicznego wzorca serwowanego dzieciakom w rodzinie a czasami z wzorca pozarodzinnego natomiast pewne cechy charakteru i skłonności zależą od genów, ale od inteligencji , od wychowania i wzorców zależy jak sobie człowiek radzi z takimi skłonnościami