Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogusia bydgoszcz

Nudzę się ze swoim facetem

Polecane posty

Gość bogusia bydgoszcz
klj

Gość majster bieda 234
Po pół roku się nudzisz z facetem. Piszesz, że nie macie o czym rozmawiać. A nie pomyślałaś, że to po prostu nie to? Do związku nie wystarczy pociąg fizyczny. Dla mnie sprawa jest prosta. Nie jesteście dla siebie stworzeni. I taka nuda, niezręczna cisza nie wróży nic dobrego, a raczej wróży koniec. Miałem kilka dziewczyn. Tylko z jedną byłem dłużej. Tylko Ją kochałem. Była moją przyjaciółką, kochanką. Pociągała mnie fizycznie ale przede wszystkim ...hmm jak to nazwać... "duchowo" ;). Ja raczej nie jestem otwartym człowiekiem. Z reguły zamknięty w sobie, małomówny. Ale z Nią zawsze miałem o czym rozmawiać. Praktycznie nie było chwil ciszy. Najbardziej brakuje mi właśnie tych rozmów. Także jeśli nie macie o czym rozmawiać, to według mnie marne szanse na zbudowanie poważnego związku.

Gość bogusia bydgoszcz
przykro by bylo jesli tak faktycznie jest. najgorzej jesli sie to powtorzy z kolejnym, kolejnym i kolejnym..mysle ze problem tkwi jednak gdzies we mnie

Jak spotkasz tego właściwego to tak nie będzie. Ja też tak miałam i myślałam, że coś nie tak ze mną. Chociaż może być tak, że wtedy jeszcze nie dojrzałam do związków, a potem się to zmieniło? Nie wiem, może z Tobą tak samo jest?

Gość ta co nie chciała niemca
A może jesteś po prostu pusta, próżna.

Gość Kasia 002
Mam to samo,kocham go i nie wyobrażam być z kimś,ale tak strasznie mnie on nudzi i wiem ,że po pewnym czasie bycia z kimś innym byłoby to samo, czasami mam wrażenie ,że nie nadaję się do związku, może nie umiem kochać?

Gość Dominika333
Mam to samo,kocham swojego chłopaka i nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym,ale odczuwam wieczną monotonię,ale wiem ,ze bycie z kimś innym po pewnym czasie wyglądałoby tak samo,czasami mam wrażenie,że nie nadaję się do związku,a może po prostu nie umiem kochać?

Gość no to czeka cie rozstanie albo
skok w bok i historyjka na kafe:D

Gość elfen_lied
Kurde nie rozumiem na jakich podstawach trzeba zaczynać związek, żeby się po kilku miesiącach/latach człowiekiem znudzić. Od biedy rozumiem wygaśnięcie pożądania, fascynację kimś innym czy jakąś chęć przeżycia jeszcze raz "wielkiej miłości" z "fajerwerkami" (choć to zwykle dość niedojrzałe). Ale tak normalnie, znudzić się towarzystwem, rozmową do tego stopnia, że nie można na kogoś patrzeć? Albo związałaś się z kimś, z kim poza erotycznym przyciąganiem niewiele cię łączy, albo sama jesteś osobą tak nudną i nieciekawą, za jaką masz swojego mężczyznę... Przyjaciółmi też się nudzisz? Po roku znajomości odechciewa ci się z kimś rozmawiać, z kumplem, przyjaciółką, członkiem rodziny?

Gość dziewczę z kafe
O Boże jak można sie nudzić z facetem? Znajdźcie sobie jakieś wspólne hobby czy coś..

Gość mnw
zamiast się nad sobą użalać to wykaż się trochę... jak wieje nudą to wina jest po obu stronach... zmienisz faceta... będzie z czasem to samo... najpierw wyjdź z inicjatywą, jeśli to nie pomoże to dopiero narzekaj...

Gość mnw
wszystko się kiedyś nudzi... jeśli sami czegoś z tym nie zrobimy... każdy jeden związek stanie się nudny i to my do tego doprowadzamy w 50%... jeśli ktoś rezygnuje ze związku dlatego że nie ma już tej podniety, zauroczenia to jest zwykłym dzieckiem, które nie dorosło do bycia z drugą osobą... co innego kiedy sami się staramy a druga strona wszystko zlewa... ale w momencie kiedy obie strony nie wykazują inicjatywy, nie ma się czemu dziwić... kobiety stękacie a czasem byście ruszyły chłopa, zamiast narzekać...

Gość LUsetija
Tak to jest na sile wchodzi sie w zwiazki, z byle kim, byle nie byc samej/samemu... a potem po polrocznej znajomosci pisze sie o nudzie.... :D:O wyobraz sobie was za 7 lat np? skoro wy juz teraz nie macie o czym ze soba rozmawiac... Byc moze jest tak, ze to wlasnie nie on.... Byc moze jest tak, ze on ma taka osobowosc, taki temperament, z ktorym Tobie nie po drodze... a moze to Ty jestes nudna? i bedziesz nudzila sie zawsze i z kazdym?

Gość gość
Dziewczyny bójcie się Boga! czy wy macie powypalane mózgi czy co?! związek z facetem to nie piaskownica, z której możesz zejść kiedy ci się podoba,bo się już znudziłaś.Jeśli są dzieci to jesteś również za nie odpowiedzialna