Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gatitka89

straszne imię

Polecane posty

Gość nescaaaa
A ja mam na imię Monika i nie narzekam , lubię swoje imię ale jak słyszę zdrobnienie Moniczka lub Monisia to mnie szlag jasny trafa......to już wolę Monia.....znajomi z pracy wołają "Monia '' , ''Monik '' , 'Moni'' przywykłam.;..... Imię Laura jest piękne

Gość najgorsze imie
ktos zartem wspomnial...ja mam na imie Agata.najgorsze imie na swiecie!pamietacie stara agate z Chlopów? nic tylko glowa w sciane bic..nienawidze swojego imienia wiele razy myslalam zeby je zmienic,nigdy sie nim nie podpisuje i zawsze przedstawiam sie jako Aga.na szczescie nie mieszkam w PL i ludzie mysla ze to naprawde moje imie:)pozdro:)

Gość pomarańcze ...................
Ja miałam Joanna nienawidze tego imienia na sam jego dzwiek dostaje paralizu , i te zdrobnienia asia masakraaaaaa gdy ukończyłam 18 lat zmieniłam w urzedzie stanu cywilnego na Kinga ,do teraz jak słysze imie asia dostaje palpitacji serca

Gość leila442
Żebyś wiedziała, jak ja mam na imię... Moja matka była po rozwodze, kiedy mnie urodziła i starała się być taka "oryginalna". Moją starszą siostrę nazwała Anja, mnie nazwała Luna, a gdy była w ciąży z moją młodszą siostrą nowy mąż przemówił jej do rozsądku i nazwali ją właśnie Paulina. Od teraz to jest dla mnie najładniejsze imię świata :D

Daj spokój .Paulina to fajne imię .Wolałabyś -Nikola albo Nadia ? Brrrrr:(

Gość kasia2009kasia
a ja mam na imię Katarzyna i nie narzekam ;) siostry mojego chłoapaka to dopiero maja fajne imiona: Bernadetta,Krzysztofa i Angelika ;]

Gość choinkka2010
mój ojczym chciał nazwać moją siostrę DELFINA, wywalczyliśmy z nim Marysię dodam że Mery jest lekko przy tuszy i jakby została delfina to dziecko nie miało by dzieciństwa:)

Gość Algoria
Tez jestem Paulina i tez na drugie imię mam Marta ;) Dal mnie to nie jest kłopot, zawsze moglo być gorzej, prawda ;)

Gość kasia2009kasia
awe : Krzysztofa,bo sam ojciec ma na imię Krzysztof i tak chciał,ale serio śmieszne ;) a moja koleżanka ma na 2 imię Radosława,też jaja :)

Kasiu - bo rodzice czasem nie mają za grosz wyobraźni ,że krzywdzą swoje dzieci.

Gość takajasobie
a ja mam Nikola :o mieszkam w małym mieście i co druga tak ma :o

Gość hjhjjhjhjhj
ja mam okropne imie - BARBARA :O:O to jest dopiero tragedia,imie twarde,wredne,kojarzone z grubymi babami i z kobyłami,żadnego ładnego zdrobnienia tylko wszystkie takie grubaśne,dużo lepiej brzmi miękka Kasia czy Asia niż Basia...no i to okropne znaczenie - cudzoziemka,barbarzynka.... barbaridad to po hiszpańsku głupota :( wiele było zartów typu bara-bara,ketoprom....chcialabym nazywac sie Paulina albo Natalia - te imiona są dźwięczne,nie są twarde,mają fajne zdrobnienia i są kobiece..Agnieszka,Asia,Marta..też ładne imiona a barbara tragiczne,poważne i łeee no ale w każdym razie i tak w jakimś sensie sie ciesze,że nie jestem Zdzisława czy genowefa..także..moglo być gorzej ;)

Gość charleen
a ja mam na imie Eliza ;/ przebijecie?

Gość khyfut6f
Kilka dni temu w Lidlu słyszałam jak rodzice wołali na córkę (3 latka) ........ Elektro! Cały sklep zamarł, a oni bez żenady "Elektra, gdzie jesteś?" Podziwiam odwagę, ale cholera......... ;/;/

Gość Karo..
Ja się nazywam Karolina . Tutaj widzicie najgorsze imię na świecie . A wg mnie Paulina jest bardzoo ładne w porównaniu do mojego . -.-

Gość dfgshgfd
Ja mam Marta, ale też mi się nie podoba :O

Gość Nikolinda.
Hej mam na imię Nikola.Szczerze nie podoba mi się to imię. Co o nim myślicie ?

Gość e tam a ja nie lubie
ja mam na imie Magdalena, nienawidze swojego imienia :O