Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gatitka89

straszne imię

Polecane posty

Gość bez nicka bo i po co :)
A na drugie mam Wioletta. Jeszcze gorsze od pierwszego

Gość OLGA277777
ej co Wam sie nie podoba w imieniu Justyna przeciez to bardzo ładne imie

Gość Pauliśka866
ja tez jestem Paulina, chociaż wstepnie miałam być Natalia. Kiedyś nie cierpiałam swojego imienia, ale z biegiem lat je zaakceptowałam. a najbardziej lubię jak mój chłopak wymyśla różne odmiany mojego imienia, wtedy sobie myślę, że imię Paulina nie jest takie złe :)

a ja Izabela Iza w skrócie i wydaje mi się, że jest normalne, nic do niego nie mam, za to tatuś chciał mnie nazwać Brygida... Dobrze, że mama się nie zgodziła :)

Gość co za luudzie:/
wiekszosc pisze ,,a ja sie nazywam angelika itp'' to jak sie tak zazywacie to jak macie na imie? kowalska? to wasze imie?

Gość niezapominajkiii
hej ja mam na imię Karolina i jestem ogólnie zadowolona. A w przyszłości jak będę miała córkę to właśnie chciałabym ją nazwać Paulinka . Mi się Twoje imię baaardzo podoba:)

Gość bleblelele
Nie ma co się przejmować ! ;) Fajne imię :) A tak wgl to ja swojego też nie lubię ale jakoś sie tym nie przejmuję . A i mam na imie Marlena

Gość wielbcielka gór
ja mam najgorsze imię świata: Marta :o Nienawidzę go!!!

Gość bleblelele
Marta też fajne ;)

Gość NUTKAAAAAAAAAAA
Ewa bardzo ładne imie;)

no moje to już masakra stasia.co ja mam powiedzieć.?na szczęście,mam drugie,które używam odkad pamiętam,jola i to mi się podoba.paulina bardz ładne,na prawdę.

Gość Ja mam Iwona,
kiedys nie lubilam, tez chyba przywyklam. Przynajmniej nie mam wielu rowiesniczek.

Gość Paulin nie spotykam tak często
jak Kaś Ań Goś :D Laura..jakie ładne imię..a co sądzicie o Dagmarze? też mi się podoba...

Otóż autorko, mam na imię Krystyna, a mam tyle lat co ty. Wiem, że niektórym się podoba to imię, ale pomyślcie najpierw czy znacie jakieś Krystyny poniżej 40. roku życia oraz o tym, że kolega mi powiedział, że w zagranicznej wersji Christina brzmi jak imię dla kobiety lekkich obyczajów :D:D:D

osz faken : D

Gość ja tez paulina
najpiekniejsze imie na swiecie:) na 2 mam Marta - porazka :O

Marta nie jest takie złe, mam koleżankę która ma Regina :P

ja mam na imie Ewelina. tez kiedys nie lubilam tego imienia ale juz je zaakceptowalam., ale nienawidze jak ktos zdrabnia moje imie do Ewela lub Ewelka ble... moja mama chciala mi dac na imie Marta ale stwierdzila ze to za powazne imie jak dla mnie... ciekawe czemu?

ja mam kolezanke ktora ma na imie Wirginia, ona to jest dopiero zalamana

Gość sruusruusruu
a Katarzyna Figura nazwała swoje dzieci Coco i Kaszmir... To jest dopiero tragedia :O

Gość niunka blondi 25
dis w figloparku byla pola, nadia, sonia :O

Gość qwertura
A ja mam Monika, zwyczajne pospolite. A zdrobnienia są kretyńskie Monisia, Moniczka, na Mikę nigdy nikt nie wpadł a to bym wolała ale już za późno. Mi się właśnie nietypowe imiona podobają (moja matka ma cholernie nietypowe, arabskie imię mimo że nikt z rodziny nie ma niec wspólnego z islamem), a miałam być Liwią i wolałabym (chociaż do mojego nazwiska brzmiałoby nieco groteskowo) A piosenki o Monikach to koszmar, najgorsza jest "Raz Monika młoda"

Gość a ja mam na imię
Marlena. Uważam, że to jedno z najpiękniejszych imion na świecie :) Podoba mi się też Julia, Laura, Aleksandra i WIktoria :) Kocham te 5 imion :) Paulina może być, ale takie zwyczajne i pospolite jest

Gość mamaPauliniepauliny
trzeba mieć śmieci w głowie, a nie mózg, żeby twierdzić, że paulina to lepsze imię do Pauli. Nie mylić tych dwóch imion, bo paulina to pospolite imię i kończy się lina, co można zastąpić sznurkiem.

Gość ja znam Żaklinę
to dopiero tragedia

Gość jak to postrzegam
Paulina, mi się to imie bynajmniej nie kojarzy z czymś brzydkim. Moja kuzynka ma tak na imię i jest super ładna i super kobieca. Moja szefowa też ma na imię Paulina i jest bardzo błyskotliwą i inteligentną kobietą. To my sami robimy etykietę naszemu imieniu. Jeśli jesteś beznadziejną osobą to twoje imię będzie z beznadziejnością kojarzone. Jak ktoś ma na imię choćby Zdzisek to jeśli będzie fajnym człowiekiem to jego imię będzie sią z tą cechą kojarzyc. Jak robisz tragedię z imienia które jest normalne to znaczy ze jesteś użalaczem, narzekaczem, człowiekiem z którym niefajnie się przebywa i brak ci widocznie poważniejszych problemów w życiu.