Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgd

jak mam dobrac do siebie stanik bo chyba cos nie tak;/

Polecane posty

Gość jhgd

Na moich stanikach nie ma rozmiaru miseczki ale to raczej A, mam male piersi nie znam sie na tych rozmiarach, pisze tylko 34/75. Stanik nie przylega mi do biustu tak jakbym chciala, odstaje. Jak sobie przycisne reka zeby nie odstawal to znow z boku mi wychodzi;/ Jedna z pan na tym forum podala link gdzie wpisuje sie pomiar i pokazuje jaki rozmiar stanik powinnysmy nosic http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Moje wymiary to: pod biustem 75cm w biuscie 82 Czyli rozmiar 65B. A nie mozliwe chyba zebym miala wieksza miseczke bo wtedy tym bardziej bedzie odstawac na malych piersiach...nic juz z tego nie rozumiem, poradzcie mi prosze

A, B czy C to nie jest rozmiar stanika. I np miseczka w biustonoszu 75A będzie większa od 65B, wszystko zależy od obwodu

Gość jhgd
a to nie jest tak ze litera oznacza wielkosc miseczki??? A jest najmniejsze... A to co pisze na staniku 34/75 co oznacza?

34/75 to jakaś chińska rozmiarówka :D W kadżym razie 34 w rozmiarówce brytyjskiej to nasze 75

Gość jhgd
czyli miseczka A ? Zaawsze jak kupuje stanik to wybieram wzor i mowie babce ze z tego chce 75A, zawsze taki kupowalam ale zaczelo mi przeszkadzac ze to tak odstaje, nie wiem czy sa mniejsze miseczki ale nie chce mniejszych bo jak zaloze bluzke to jestem prawie ze plaska

34/75 to tylko podany obwód, nie ma mieseczki. Najlepiej będzie, jak udasz się do sklepu z bielizną i przymierzysz różne rozmiary. Zacznij od 65B, te kalkulatury są całkiem wiarygodne. Zobaczysz różnicę

Gość jhgd
Ja bielizne zawsze kupuje na targu tam najtaniej, bez przymierzania. To 65B to bylaby ta najmniejsza miseczka?

Gość jhgd
piszcie cos jeszcze...

Gość jhgd
Chyba wiem o czym mowisz...fakt na tym forum jest wiecej idiotow niz porzadnych ludzi i sie podszywaja;/