Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam odchudzanie

Co wy na to żeby jesc same warzywa na patelnie przez jakiś czas???Schudne?

Polecane posty

Gość zaczynam odchudzanie

Gość hmmmmmmmmmm3
tiaaa... :o doucz się dziewczyno jakich składników odżywczych i ile kcal organizm potrzebuje, bo szkoda twojego zdrowia :O

Hmm.. tak na moje oko (przyszła Pani dietetyk ) to te warzywka ok ale bez tłuszczu smażone mam nadzieję ??? w sumie max 1 łyżka oleju (wskazane podobno). ja dorzucilabym jeszcze białko tj. jogurty, kefiry, serki wiejskie.. tak zebys 800-1000kcal dziennie spozywala. aha i nie lacz tych warzyw tak zebys 800-1000kcal dziennie spozywala. aha i nie lacz tych warzyw z białkiem np sniadanie jogurt, 2 sniad. warzywa, obiad jkefir, podwieczorek warzywa, kolacja maślanka .

Gość to ja bym sie bala
iść do takiego dietetyka jak Ty. Dziewczyno, wszystko jest potrzebne organizmowi. Mniej Żarcia Więcej Ruchu - naprawdę działa. Mówi Ci to osoba, która ograniczając porcje i włączając aktywność fizyczną do codziennego życia schudła 23 kilo.

dziewczyna sie pyta o same warzywa to jej odpowiadam ze ja bym tak nie zrobila ! i nie mow mi ze robie cos zle, bo nie masz prawa. gdyby zapytala o konkretna diete, udzielilabym jej odpowiedzi ;).

Gość to ja bym sie bala
no ja nigdzie nie widze zeby bylo tam napisane cos o tym ze ty bys tego nie zrobila. A mówić mam prawo, wolnosc slowa w koncu po cos jest. Nie zyje w prl-u ;)

Gość hmmmmmmmmmm3
Przyszła pani dietetyk doradza jogurt jako źródło białka? i dziwić się potem, że ludzie dietetykom nie ufają - mają rację, jak trafiają na takich "uczonych"

Gość hmmmmmmmmmm3
i 800-1000 kcal dziennie"? dziewczyno, nie kompromituj się!!! zdrowa dieta to 300 kcal mniej niż zapotrzebowanie, czyli jakieś 1500-1800 kcal dla normalnej kobiety

Gość hahahahahha
i to pani z duzej litery...hahha....co za idiotka....dietetyk...taaaa jak z koziej dupy trabka:D:D:D:D:D

a co mam jej powiedziec ze na diecie ma wpierdalac jak slon ?? ze moze dziennie wjebac cala swinie i schudnie 2kg na tydzien ?? po zal sie Panie Boże :O:O oczywiscie ze 1500 kcal to minimum, a czy napisala ze bedzie cwiczyla ? w jakim czasie chce tyle schudnac ? czy chce jo-jo czy nie ??

Gość hmmmmmmmmmm3
A ciebie uczą doradzać w pierwszej kolejności diety niezdrowe i powodujące jojo, a potem pytać, czego pacjent chce? "najpierw strzelam a potem zadaję pytania"...

Gość hahahahahha
Pani:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D durna baba raczej:D:D:D:D:D wypierdalaj:D:D:D

O rany, unoticed z ta swiania to mnie rozbawilas i tym efektem jo-jo czy chce czy nie:D:D:D!!! Dzieki za ten fajny humor:D:D:D!!!

Gość taa niedobra pupa
Jaki dietetyk zaleca 1000 kcal dziennie?

Gość hmmmmmmmmmm3
pupa nie dietetyk :D

Gość taa niedobra pupa
Nawet pupy wiedzą, że aby schudnąć powinno się jeść min. 1500 kcal. Inaczej wszystko wróci, podwójnie.

Dlatego tym wielkim dietetykom sie wlasnie nie ufa i nie ma co na debili wydawac pieniedzy... Jak zobaczyłam jaki program żywienia zaproponowała "dietetyk" kolezance na SFD (za co sie oczywiscie odpowiednio placi) to myslalam, ze mi rece opadną- jej zresztą też opadły:) Wkur.. mnie gdy ludzie okreslajacy sie mianem dietetykow doradzaja ludziom złe odżywianie... Choc w sumie... jak po diecie od pani dietetyk sie potem przytyje to trzeba jej bedzie znowu jej zaplacic za to, zeby ulozyla ci nowa diete i tak w kolko do zasranej smierci:))) heheheh:) wiec jakas logika jest:)))

Gość hahahahahha
Olii szmato a ciebie jeszcze nie zablokowali tępa dzido za ten spam dzisiejszy???????????????????????????????????

nie określiła się, więc ja jej tylko zaproponowałam dodatek do diety :D:D nie ma za co. humor gratis :P:P.. a no moge ulozyc diete ze chudnie sie 0,5-1kg tygodniowo nie ma problemu ;). a kto powiedzial ze dietetycy to samo zlo ??? jestem po to by pomagac, nie mam zamiaru nikomu perswadowac jego pomyslow. kazdy wybiera to co chce ;). zreszta za moja "porade" :P nic nie zaplacila wiec moge jej nawkrecac ile mam ochote ;).