Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rurka_z_kremem

Dobry wieczor :))))

Polecane posty

Tego nie powiedzialam ;) Nie wszystko jest wina.. faceta :D A z linku i tak bym nie skorzystala, bo jestem w pracy i mam tak stary komputer ze nawet karty dzwiekowej nie mam :D Ostra i jak tam ostatni dzien pracy? Zyjesz juz morska bryza? ;) Kiedy dokladnie sie wybierasz tutaj?

to chyba jednak nie z tego filmu.. ale ja pierdziele, aż sie popłakauam :(

możliwe , ze na podstawie wyczynów tego chlopaczka ;) z tego co ja wiem , to jest reklama , ale bardzo fajnie zrobiona :)

to ja moglbym jeszcze cos wrzucic :D mam takie swoje filmiki , ktore mnie bardzo motywuja jak mam gorszy dzien :P ktos chetny ?:)

Dziś ciężko.. wyjeżdżam około 1 w nocy, zobaczymy na którą dolecę mam nadzieję,że w miarę sprawnie:)

ostra wybierasz się nad morze? w jakie rejony? dionizos, masz podobne filmiki to wrzucaj !

ja to w gdansku byłam.. ale szybko sie zmylam bo trafiłam akurat na deszcze. no i tez sie jeszcze wybieram do wladyslawowa w tym roku :D

rurka.. raczej wątpie, ale bawcie się dobrze z ostrą

jak masz jeszcze jakies to jak masz ochotę to wklejaj :P ja bardzo chętnie obejrzę :D

Gość Ch00Ya$ VooYa$
Hey RurQua! Ja je$htche $ie Q$hątam ale zaraz $ie zaVijam V Quime jootro mu$he tchęstoVatź loodzi moją dobrą Aoorą PozdrooFFQua

Gość przypadektosięnazywa
ja miałbym pytanie....

Gość hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa
Rurko nie widzisz, ze nikt cie tu nie chce? Po co tu siedziesz? Jestes kompletna idiotka. W zyciu takiej nie spotkalem. Stara baba, w racji swojego wieku powinnas byc madrzejsza ale nie, zero poczucia humoru, nawet cietej riposty czy inteligentnej ironii nie umiesz wysnuc hahaha malo tego, ironii innych uzytkownikow rowniez nie rozumiesz. Zrozumialbym gdybys nadrabiala wygladem, jednak tutaj to rowniez nie wchodzi w gre, bo jestes poprostu zwyklym, zakompleksionym pasztetem!