Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama3241

czy dobrze karmie 6 miesieczniaka

Polecane posty

Gość mama3241

poradzcie mi mamy czy to jest ok 7 rano 180ml mleka +2miarki kaszki np malinowej 11 kaszka smakowa tylko na wode ok 150ml 14 zupka marchewka ziemniak i kurczak 17 robie mu kleik ryzowy i do tego daje 3 lyzeczki np jabluszko i jagody wyjdzie tego tak 150ml i o 20 dostaje 180ml kaszki smaczny sen z bananami i spi do rana powiedzcie czy to dobrze prosze o rady czy moze cos zmienic

Gość barbara489
wydaje mi sie ze tak lecz powinnas mu juz wprowadzic jakis owoc np.potarte jabluszko

Gość barbara1984
wydaje mi sie ze tak ale zamiast tego kleiku dawaj mu sam owoc .ile wazy??

Kochana, urozmaiciłaś dzieciątku menu - nie ma co... jak Ty to wszystko sama ogarniasz? Proponuje wprowadzić jeszcze owoce i warzywa oraz soczki. Ja generalnie staram się delikatnie, do tej pory (moja Liwia ma 6 m-cy) dodatkowo dostaje obiadki i zupki BoboVity oraz owoce - czasami na noc Smaczny sen bananowy (ale widzę, że jej nie pasuje). Raz dziennie jeszcze mleko z piersi 100ml z kaszka manna z glutenem.

Gość mama3241
no to jutro mu dam jabluszko idziemy we wtorek do pediatry to zobaczymy ile wazy bo w domu to trudno bo sie rusza ale jest taki normalny jesli chodzi owyglad zewn. dziekuje za odzew

Gość mama3241
tak soczki tez juz pil ale nie chce przesadzic ze slodkim i daje mu wode lub cherbatke z rumianku bo lubi ,powiedzcie mi jeszcze czy banana moge dac tz. taka papke bo zdania sa podzielone jedni daja inni nie aha zrobilam mu taki mus z czarnrnej porzeczki do sloiczkow i niewiem czy to tez moge podawac dzis moj maluszek ma pol roczku...

Gość barbara1984
ja juz dawalam i nawet jak mial ju dwa zabki to dawalam mu chlebek:) a teraz ma 11 miesiecy i prawie wszystko wcina:)procz fasolek bigosow pikantnych

Gość barbara1984
po prostu jak dasz nowe danie to obserwuj jak mu nie zaszkodzi to wprowadz:)

Gość mama3241
czy sa jeszcze jakies mamusie 6 miesieczniakow