Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hYhyhjko'

ciąza....

Polecane posty

Gość hYhyhjko'

ja już wariuje :( już zakłądałam nieraz ten sam temat. 27 czerwca wzięłam tabletkę anty. w 18h, czyli o 5h za późno. Tabletki biore od ponad roku. MIałam normaly okres, trwał 5 dni, pozniej wbiłam sobie do głowy że jestem w ciazy bo miałam zgagę, zrobiłam test wyszła jedna kreseczka, czyli brak ciązy. Zgaga się skończyła, a zaczęły się boleści podbrzusza, mam takie uczucie jakby zaraz mogło się coś przebić, jakbym w środku miała balon napompowany. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy?

Gość a888sdd
a moze do lekarza bys poszla?

Gość hYhyhjko'
mogłabym, ale nie jestem ubezpieczona, a wydać pieniadze mnie nie bawi... skoro test wyszedł ta jak chcialam... wiec prosze o rade

Gość a888sdd
tabletki zapomnialas kilka dni przed okresem tak? to nie jestes w ciazy. po okresie znow zaczniesz brac nowe opakowanie tak? najlepiej jesli nie przerywalabys opakowania w czasie okresu. ja bym w nasteonym miesiacu dodatkowo sie zabezpieczala. nie jestes w ciazy. kup sobie jeszcze jeden test jak chcesz dla spr. nawet jesli bys byla w ciazy to za wczesnie na bule podbrzusza i inne rzeczy wiec nie ejstes w niej. naogladalas sie za duzo filmow gdzie kobieta juz po 5 h od stosunku ma wymioty jak jest w ciazy. ehh.. nie jestes w ciazy. uspokoj sie.

Gość Igaaaa20
Nie jesteś ubezpieczona? To za wypisanie recepty też płacisz?

Gość hYhyhjko'
tak, tabletke zapomniałam chyba 2 dni przed okresem. po okresie zaczelam brac nowe opakowanie, i nie wiem moze po tych tabletkach mnie cos boli, ja mam torbiele na jajniku. kupie jeszcze jeden test, ale po prostu mam wszytskie juz objawy, tak sie denerwuje :O

Gość a888sdd
"ale po prostu mam wszytskie juz objawy" co ty pieprzysz? jakie wsyztskie objawy? ile ty masz lat? wiesz wogole jakie sa objawy ciazy? za duzo sie filmow naogladalas.

Gość jednaśka,,
A wytrysk był do środka? jesteś pewna?

Gość dziedziczka_1
masz tam obcego

Gość nickonicko2010
ubezpieczenie prywatne kosztuje jakieś 70zł miesięcznie,polecam sie zainteresować:)bez ubezpieczenia zapłacisz dużo kasy za pobyt w szpitalu w razie jakiegoś nieszczęścia ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość tania jania
na lekarza nie wyda, na tipsy pewnie tak a tu dupę zawraca i nie wiem czego chce, diagnozy przez internet, wariatka

Gość hYhyhjko
ja chodze prywatnie do lekarza, ale ze wypisał mi ostatnio tabletki na 6 miesiecy wec chodze 2x do roku lub 3.

Gość pudernica taka z ))
do nickonicko2010, a jak kupić takie ubezpieczenie i co ono obejmuje, mówisz o prywatnym pakiecie w prywatnej służbie???

Gość jednaśka,,
ja poważnie pytałam czy wiecie kiedy wytrysk jest do środka?

Gość taka ta czarna
Zrób sobie test ciążowy, a kobieta w ciąży ma prawo do darmowej opieki lekarskiej więc jakby co to i bez ubezpieczenia Cię przyjmą

Gość dziewczyna chłopaka v.4
robilam test, wyszlo ze nie jestem..