Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżastmi

podłamana

Polecane posty

Gość dżastmi

Przepraszam, potrzebuję się wykrzyczeć: Jestem gruba, niska, niezgrabna. Nie jestem kobieca, bo mam durną figurę i jestem kurduplem, ani filigranowa, bo jestem, cholera, gruba. Oprócz tego mam trądzik, podpuchnięte oczy, bulwiasty nos, kwadratową brodę i sztywne włosy w sraczkowatym kolorze. Jak rozmawiam z ludźmi to myslę o tym, że oni ciągle się ze mnie w myslach smieją że np. mam wielką dupę itp. więc nienawidzę się spotykać nawet z fajnymi osobami. A najgorsze jest to, że uwielbiam dzieci i chciałabym mieć kiedyś (mam dopiero 15) swoje, ale nie mam pojęcia kto, za przeproszeniem, zapyli taki pasztet jak ja. No to tyla.

Gość to wszystko zależy...
Jestem taka sama jak Ty, tylko starsza i sama wyrwałam sobie chłopa. Inaczej się nie dało :D poznał mnie z charakteru, to i pokochał :p

Gość poprostu jaaa
zamiast narzekac zacznij coś z tym robić idz na siłownie idz do fryzjera uwierz w siebie bo to moze zdziałać cuda ,,, tylko nie uzalaj sie nad sobą!!!!!

tak myślałam ,że masz pewnie 14 lat ;) poczekaj jeszcze troche i wyrośniesz na łabędzia :p

serio, zmienisz sie pewnie mocno jak podrosniesz, wez sie za zdrowe odzywianie, pomaga na figure, cere wlosy i na samopoczucie;)

Gość w planie mam jebanie
Żaden szanujący się facet nie przeleci paszteta. Przykro mi, nie będziesz miała dzieci. Możesz zaadoptować kota.

Gość dojrzały meszyzna lat60
jo moga zapylic jestem jurny

Gość maaaaaaaaagda
Nie przejmuj się tym co mówią/piszą złośliwi. Sami mają nie mniejsze kompleksy, które próbują leczyć w ten sposób :) Jeżeli chodzi o figurę..czasami nie ma na nią dużego wpływu, taka już nasza natura. Jednak nie można się załamywać. Spróbuj znaleźć odpowiednią dietę dla Ciebie, która nie byłaby drastyczna oczywiście..nie na tym to polega. Do tego odpowiednie ćwiczenia.. Co do cery..wybierz się do dermatologa. On napewno coś zaradzi. Włosy..fryzjer..można fajnie obciąć,pofarbować.. Jesteś jeszcze młoda i wiele jeszcze może się zmienić Może powiem coś co może Cię nie pocieszy,ale.. czy nie lepiej być niezbyt idealną wyglądem,lecz piękną wewnątrz? Chyba nie chciałabyś być ślicznym pustakiem, którego nikt nie szanuje poprzez styl bycia i charakter. Jeżeli ktoś Cię ocenia po wyglądzie..to świadczy to tylko o tej osobie..jest po prostu niedojrzała. Głowa do góry, jeżeli masz zdrowie, wszystko inne się ułoży.