Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
historia to spoko, ostatnim zadaniem jest praca ktorej w ogole nie robilam a i tak mialam 3 bo z polowe punktow uzyszkasz czytaniem ze zrozumieniem ;) sa teksty i pytania do nich gdzie wrecz przepisujesz ktoras linijke tekstu i zadanie zrobione :p do tego byly jakies zdjecia i wybrac ktoras odp co jest na zdjeciu np chyba trzeba bylo hmm sfinksa podpisac jak dobrze pamietam :p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
gorzej z geografia nie pamietam co bylo ale bez uczenia bylo 4 takze spoko takie logiczne rzeczy byly np na pewno byla mapka i podpisac to himalaje to amazonke itp czyli takie rzeczy ze sie wie to ze tak powiem z zycia :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki za info ;) Mam nadzieje ze dam rade :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a z biologii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z biologii to si臋 poucz bo tam na logike jest ma艂o zada艅. Ja obla艂em w pa藕dzieniku. Nie by艂o co 艣ciemnia膰. Tak偶e do tego trzeba si臋 przy艂o偶y膰 jednak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukasz201
To z czego mo偶na podej艣膰 na logik臋, a z czego lepiej si臋 przygotowa膰 ? :) Z wszystkich 11 przedmiot贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z fizyki., chemi i matmy poucz sie troche bo tego bez nauki nie zaliczysz, a reszta z odrobina szczescia da rade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pisa艂am w pa藕dzierniku polski histori臋 wos przedsi臋biorczo艣膰 biologi臋 angielski geografi臋 i informatyk臋. Powiem szczerze,偶e czyta艂am skr贸ty lektur to na Polski,hmmm uczy艂am si臋 biologii cho膰 bardziej geografii. I zda艂am wszystkie. Co prawda mam chyba z trzy dopuszczaj膮ce,ale Poslki,Histori臋,Wos nadrobi艂am ostatnimi zadaniami pisemnymi. TEraz w luym pisz臋 fizyk臋 chemi臋 i matematyk臋. I powiem tak,ucz臋 si臋 ale nie wiem jak to b臋dzie. Przegl膮da艂am arkusze na OKE w 艁om偶uy. Mam opanowane regu艂ki i wzory. Jak b臋dzie nie wiem. Domy艣lam si臋,偶e na pewno czego艣 nie zdam. Ale zobacyzmy. Pozdrawiam Sara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A te ostatnie zadania pisemne to na jaki temat sa przewa偶nie? I PP tez sa proste?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto teraz na sesje w Warszawie od 6.02 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
justa2235 mozesz mi wyslac materialy z fizyki i arkusze te z 2011? majalinde@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy zadania s膮 podobne jak na arkuszach egzaminacyjnych w cke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos powie mi jak wyglada egzamin z angielskiego? Ciezko jest go zalicZyc? Duzo trzeva sie ucxyc? Tematy na wosie ostatnio co sadzisz o karze smierci? Trzeba napisac swoje zdanie i podac 2-3 argumenty, a z historii trzeba bylo przedstawic stosunki polsko-krzyzackie czyli w skrocie opisac jak to bylo, podac jakies daty i nazwiska zeby wiedzieli ze czaisz. Ja zdaje w warszawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d mam wiedzie膰 gdzie b臋d臋 zdawa膰? Egzamin juz za 2 tyg a nie dosta艂am pisma ani nic. Nie wiem do jakiego miasta ani adresu ani nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc2201
Witam . Przyst臋puje teraz do dw贸ch egzamin贸w do matematyki i chemii , w ostatniej sesji podchodzi艂am do 11 i zda艂am 9 . Zosta艂a mi matma i chemia a zdziwi艂am si臋 bo tylko z tych przedmiot贸w si臋 uczy艂am i ich nie zda艂am czy ma kto艣 mo偶e jakie艣 pomoce ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy pytania s膮 podobne jak na arkuszach przyk艂adowych prosz臋 o odpowiedz pliss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a egzaminatorzy s膮 surowi strasznie czy mo偶e co艣 podpowiedz膮 :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Co warto po膰wiczy膰 przed egzaminem z technologii informacyjnej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytania s膮 inne, ale zadania s膮 podobne w senie na prawde i fa艂sz , dobieranie odpowiedzi itp. te arkusze s膮 艂atwiejsze ni偶 testy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Egzaminatorzy nie podpowiadaj膮, Z informatyki nie ma co 膰wiczy膰 - zaliczysz bez tego :) Je偶eli nie dosta艂e艣 jeszcze pisma zadzwo艅 do oke z pytaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy jest tu kto艣 kto zdawa艂 mature po eksternach? Jak to jest z prezentacj膮 z polskiego? Czy z literatury musz膮 by膰 lektury czy mog臋 mie膰 dowoln膮 ksia偶k臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak Zamierzasz zdawa膰 matur臋 To chce Ci powiedzie膰 ze od 2015 r nie ma prezentacji na maturze. zamiast tego beda pytania na kt贸re ucze艅 bedzie mia艂 kilka minut na przygotowanie sie i odpowiedz. Bedzie troch臋 trudniej niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- pytania na egzaminie s膮 trudniejsze od tych kt贸re znajduj膮 si臋 w przyk艂adowych arkuszach. Forma pyta艅 i udzielania odpowiedzi jest podobna, lecz pytania wiadomo trudniejsze i bardziej rozbudowane. Te arkusze to tylko przyk艂ad jak wygl膮da egzamin, a nie pytania kt贸re na tym egzaminie si臋 pojawiaj膮. - egzaminatorzy nie podpowiadaj膮, nie udzielaj膮 odpowiedzi i tak dalej, oni s膮 nieobecni podczas egzaminu. Patrz膮 tylko i uwa偶aj膮 czy egzamin odbywa si臋 zgodnie z regulaminem. - z ka偶dego przedmiotu trzeba si臋 pouczy膰 偶eby zda膰. Aby zaliczy膰 egzamin trzeba napisa膰 go na min 30%. - fizyka, chemia, matematyka - 艣cis艂e kt贸rych trzeba si臋 uczy膰, bez nauki nie zdacie na pewno. Historia i J. Polski - obszerno艣膰 materia艂u trzeba zna膰, najlepiej z wszystkiego po trochu 偶eby mie膰 mniej wi臋cej rozeznanie w temacie. Z J. Polskie trzeba zna膰 wszystkie lektury tak偶e do egzaminu przygotowa膰 si臋 lepiej z min. p贸艂rocznym wyprzedzeniem - nie wolno 艣ci膮ga膰, u偶ywa膰 telefon贸w, porozumiewa膰 si臋 i tak dalej. Je艣li komu艣 zadzwoni telefon, przerywaj膮 egzamin. Wszystko zale偶y od egzaminatora, u mnie na jednym egzaminie jednej pani przerwali egzamin - bo zadzwoni艂 jej telefon, ale wcze艣niej wiedzia艂a, 偶e je艣li posiada to proszona jest o zostawienie go u komisji. Z kolei na innym egzaminie, facetowi zadzwoni艂 telefon i jedna z kobiet w komisji powiedzia艂a, 偶eby go wy艂膮czy艂 i nie przerwa艂a egzaminu. Wszystko zale偶y od komisji, kt贸rzy zawsze na pocz膮tku jasno m贸wi膮 co i jak ma by膰. - rady? uczy膰 si臋, du偶o czyta膰 i na pewno zdacie. Mam ju偶 to za sob膮 a obecnie studiuj臋. Pami臋tam stres przed ka偶dym egzaminem i stres w oczekiwaniu na wyniki. Co wam mog臋 偶yczy膰 wszystkim to powodzenia. W tej formie zdaje naprawd臋 masa os贸b bez wzgl臋du na wiek. U mnie zdawali wszyscy, od 18 roku do 60. Pozna艂em mas臋 fajnych os贸b i eksterny to by艂a fajna dwuletnia przygoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@go艣膰 wczoraj Eksterny i Technikum w tym roku jeszcze na prezentacji. Doinformuj a nie ludzie w b艂膮d wprowadzasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej Wiecie jak si臋 ubra膰 na taki egzamin? Bardziej elegancko czy tak jak na co dzie艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ide ubrana normalnie :) na mature pojde na galowo lol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ja zdawalam to wiekszosc byla ubrana zwczajnie tak jak obstawiam ze chodza codziennie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 egzaminowany
Ja te偶 obecnie studiuje i z t臋sknot膮 wspominam pr贸g 30% prawid艂owych odpowiedzi. Na studiach tak 艂atwo niema. Co najmniej 50% dobrych odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋