Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Ehh i znowu do poprawy matma, fizyka i chemia.. Z każdego równo 24% czyli 1-2 pkt. do zaliczenia zabrakło.. I kolejne 513 zł.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Uuu, to slabo, a z jakiego oke masz wyniki? Bo ponoć z różnych różnie przychodza, a ja nadal czekam ://// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Jaworzno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 ja normalnie nie wytrzymam jak znowu krakow na koniec zostanie.. dajcie znac jak ktos dostanie od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 OKE WAW Matematyka zaliczona hehe ostatnia, teraz jeszcze matura. Polecam stronę Matfiz24.pl dobrze wytłumaczona matematyka i fizyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 poleconymi dostaliście wyniki czy do skrzynki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 same wyniki to raczej do skrzynki, jeśli ze świadectwem to za potwierdzeniem odbioru poleconym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Skąd wiesz ile % ci zabrakło jak tam nie piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 no wlasnie i to nastepna ciekawostka ze niektore oke pisza ile sie uzyskalo procent a np krakow wysyla tylko oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 nic nie piszą łatwo rozwiązać to zagadnienie proporcjami 100%-50pkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 taaak o ile masz napisane punkty bo tego tez nie pisza ja dostawalam same oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xjess Napisano Listopad 28, 2014 właśnie odebrałam wyniki - WSZYSTKO ZDANE!!! :D i to w jednej sesji, z uczeniem się na kilka dni przed danym egzaminem i ze średnią 3,81 hahaha ja to mam jednak farta :D jednak nie takie straszne te egzaminy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 na wynikach jaką masz datę? A jaką na kopercie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xjess Napisano Listopad 28, 2014 na kopercie 26.11, na wynikach 28.11, a na informacji o zakończeniu kształcenia systemem egzaminów eksternistycznych 20.11 (OKE Jaworzno) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Ja mam napisane np. Matematyka - 24% - niedostateczny. J. Polski - 52% - dostateczny. itp. Obliczyłem sobie, że 20% to 10 pkt. więc z matematyki miałem ze 12 pkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 xjess dzięki za szybką odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Gratulacje dla tych co zdali :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Gratki dla tego ktory zaliczył wszystko za jedna sesja :) zazdroszcze, a ja nadal czekam na wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeny1989 Napisano Listopad 28, 2014 Poznań juz ma wyniki - j. polski na gładka 4 ;) Jeszcze tylko matma, fiza, chemia...ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 a krakow jak zwykle w czterech literach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Warszawa tez nic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 No i super:)) Dziś przyszło świadectwo ukończenia LO!!!! Jeszcze matura i dalsze kształcenie. Jestem przeszczęśliwy:))Zdane w 3 sesje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorianos 0 Napisano Listopad 28, 2014 Brawo dla tych co zdali!!!A Ci co nie zdali to powodzenia w nastepnej sesji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 Witam, dostałam dziś wyniki z OKE Kraków, także możecie się spodziewać też u siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 Warszawa dalej nic, może jeszcze cos przyjdzie dzis, zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 o dziekuje Ci kolezanko z Krakowa:) no to dzien przy oknie mnie czeka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 Może ktoś chociaż sprawozdania widział gdzieś w necie z tej sesji, pociesze się tym skoro nie mam wynikow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 O której chodzi u was listonosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 W Warszawie dziś dostałam o 14, wysłane 28.11. więc jutro najpóźniej powinniście mieć. Fizyka, Biologia, WOS, PP, Geografia zdane w pierwszej sesji :))) łiiiii i lepiej mi poszło niż myślałam. 3 miesiące nauki i same tróje :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 w koncu mam wyniki ;) jestem mega zadowolona podchodzilam do wszystkich 11 egzaminow bez nauki, tak zeby odstrzelic chociaz czesc i w lutym sie uczyc do tych niezaliczonych a tu co 10/11 zaliczonych i zadnej dwojki :p jedna jedynka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach