Gość gosc2201 Napisano Styczeń 30, 2015 Ma ktoś może jakieś notatki z chemii i matematyki ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2015 notatki xDDDDD widzę że internet to nadal dla niektórych niezgłębione "coś" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2015 Polecam kanał tego chłopaka, dobrze tłumaczy matematyke :) https://www.youtube.com/user/matemaks/videos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2015 Egzaminowany zależy na jakich studiach. Na jednych wymagają mniej na innych więcej. Zależy co się studiuje bo jak kierunek jest kiepski to i mniej wymagań. Ja i bez studiów mam super pracę, bo jestem zaradny i bez wykształcenia ciężką pracę wydreptałem sobie drogę do kariery, ale mam znajomych którzy wylewają ostatnie poty na studiach po to żeby znaleźć dobrą pracę. Studia niestety nie są gwarancją niczego. Jak potrafisz coś robić i jesteś w tym dobry, to od strzału masz przewagę nad 20 absolwentami wyższej uczelni z inż przed nazwiskiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Trz Napisano Luty 1, 2015 Witam. Ja bezpośrednio do EGZAMINOWANEGO :) Nie wiem czy mnie pamietasz ale na pewno to robisz, pytanie mam co do fizyki co konkreetnie musialabym najbardziej oczytać i informatyka jak wyglada,czy jest ciezka i czy powinnam ogladnac tutorial z Powerpointa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 ile kosztuje egzamin maturalny po eksternach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Nic nie kosztuje, jest za darmo. Zdając wszystkie egzaminy uzyskujesz świadectwo ukończenia szkoły średniej, dzięki któremu możesz przystąpić normalnie do matury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Ktos powie mi czy chemia jest trudna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Ja Ci powiem, jest trudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Najtrudniejszy przedmiot zaraz po fizyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Zdaje ktos z was w tym roku mature? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 ja zdaje mature :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 ja zdaję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Trz Napisano Luty 3, 2015 Odpowie mi ktoś jak jest w związku z informatyką i fizyką? Na czym się skupić najbardziej? Egzamin jest w sobotę wiec czasu mam mało :) zostało mi tylko to wiec proszę o nie odpowiadanie "z informatyki nic" bo to głupie podejście :) dziękuje i czekam na odpowiedz !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 Prezentacja, edycja tekstu itp. 10 pytań do rozwiązania na karcie masz. A z fizy nic się już nie nauczysz. Trzeba było wcześniej się zaczynać uczyć np. jak papiery się wysyłało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 Hehe czego się uczyć na fizykę tydzień przed egzaminem? Pozostało Ci już tylko się modlić żebyś jakimś cudem zdał:) Sorry ale fizykę to się uczy co najmniej pół roku wcześniej żeby jako tako dobrze napisać:) A na informatyce, kilka zadań tekstowych do zrobienia, jakieś tabelki, prezentacja w Power Point, kilka prostych obliczeń na zasadzie wklej kopiuj zamień podmień, troszkę banalnych pytań na karcie i to wsio. Informatyka jest prosta ale 2 godziny lecą bardzo szybko, dlatego najlepiej zrobić jak najwięcej krótkich zadań żeby nabić sobie punktów na ocenę dopuszczającą a potem bawić się z resztą. Ja tak zrobiłem i większość u mnie ludzi tak robiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 juz nie przesadzajcie ze tylko sie modlic o fizyke :p ja sie nie uczylam w ogole i mam 3 :p az takie te egzaminy straszne nie sa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 Farta trzeba mieć. Ja zdałem za pierwszym strzelając i wymyślając jakieś pierdoły typu wypisania dane szukane w ogóle bazując na wzorach które dają egzaminatorzy. Z kolei jakaś laska mówiła że na jednym ze ścisłych, chyba na chemii że do fizyki i chemii podchodzi już któryś raz z kolei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 co fakt to fakt ja tez wypisywalam dane szukane przekrztalcalam wzory jak umialam :p i zdane, najwazniejsze to sie nie poddawac i probowac pisac chociaz cokolwiek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Trz Napisano Luty 3, 2015 Kochani zdałam 10egzaminow bez nauki tak wiec stwierdziłam ze do fizyki wypadałoby cos powtórzyć bo a nóż na sam koniec nie bede taka mądra jak mi sie wydawało :) wiec słucham co by powtórzyć?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 le trzeba miec procent na jaką ocenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Czy z egzaminu można wyjść szybciej czy trzeba być do końca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 mozesz sie nawet podpisac i wyjsc :p aby tylko wychodzac nie przeszkadzac piszacym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Można wyjść spokojnie :) ale nie radzie zostawiać pustej kartki, lepiej napisać cokolwiek, a nóż będzie dobrze :) czy angielski jest trudny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 a jak u was z angielskim.ciężko jest bardzo bo ja tak słabiutko.Co najlepiej się nauczyć żeby choc 2 dostać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 ja tez słabo ogarniam angielski, łato jest go zaliczycy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 egzaminowany powiedz cos o tym angielskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 No jak tam z tym angielskim ,orientuje się ktoś ?jak są podstawy to da rade zdac czy trzeba coś więcej:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Mogą mi powiedzieć osoby które zdawały przedmioty bez nauki na jakiej zasadzie to było w sensie mieliscie zawsze talent do matematyki fizyki itp i zdaliscie czy nie mieliscie talentu? Bo różnie to bywa ktoś może zdać fizykę bez przygotowań bo nigdy nie miał problemów a ktoś inny tego nie zda bo zawsze miał problemy ze ścisłymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Ja ci powiem że chemię zdałem na chybił trafił. Wypisywałem pierdoły w ogóle z tyła zmyślone liczby czy nazwy przy równaniach. Od samego gimnazjum nic nie umiałem z chemii i nigdy nie udało mi się nic z niej zrozumieć. Zawsze prześlizgiwałem się "jakoś". Nawet sobie nie wyobrażasz mojej ulgi gdy dostałem list pod koniec listopada że nie muszę zdawać tej bladzi więcej, ani się tego uczyć ani próbować zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach