Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość gość
a koleżanka /kolega gdzie zdaje? :P

Gość gość
siemmka , myslalam zeby sb podzielic egzamiy eksteristyczne w sensie przedmioty a klasy (? wiem ze w liceum przedmioty sa dzielone wlasnie przez 3 lata czyli tak samo jak eksteristycznie moza zdawac jako pierwsze podejscie (czyli 1 klasa dla mnie) wybrałam polski angielski informatyka wos pp geografia i biologia :P to zdaje w pazdzierniku w lutym chce przystapic do matmy chemi fizyki i histori :P jesli bym nie zdala ktorego to taka 3 klasa dla mnie.. a wy dzielicie czy wolicie na gleboka wode? :) mam 23 lata jestem po zawodowce a chodzenie do lo zaocznego mi sie nie widzi wole tak

Gość gość
ja sie ogolnie ciesze ze wprowadzili takie egzaminy -w 2019 koncze zawodowke- kucharz- fajny zawod na studia isc nie zamierzam , lecz nie chce zeby moje dzieci sie mnie wstydzily w przyszlosci ,chce miec lo na dwojach i mature na 30 % :P wiecej mi nie potrzeba.

Gość gość
ja w lutym przystapie po raz pierwszy :) mature chce zdawac w 2020 :P a pierwszy ogie biore matme fizyke chemie agielski i historia :D ZOBACZYMY czy sie uda zdac..

Gość gość
Ja w pazdzierniku zdaje wszystko .

Gość gość
I ja tez w pazdzierniku zdaje wszysstko ale pewnie nie zdam wszystkiego. hahahah

Gość gość
Ja wszystko w lutym :D

Gość gość
Ja zdawalam w lutym tez myslalam ze zdam wszystko w lutym :o zdalam prawie oprovx chemi fizyki histori i matmy i niemievkieho :/ w pazdzierniku zdaje ktorycy nie zdalam..ale kiepsko widze

Gość gość
Matma chemi i fizyka najgorsza mozna dodac historie jeszcze :o ogolnie jak sie zaliczy przedmiot na dopa to takie zaciesz :D z matmy zwlaszcza ;)

Gość gość
Czy ktoś tu ubiegał się o zwolnienie z opłat za egzaminy w całości? Bo mam problem. Wysłałam wniosek o zwolnienie z opłaty wraz z zaświadczeniem z UP i zaznaczyłam, że jestem osobą samodzielnie gospodarującą i bezrobotną. Teraz dostałam odpowiedź, że mam uzupełnić wniosek o oświadczenie o liczbie osób zamieszkujących wspólne gospodarstwo domowe oraz przedstawić wszystkie dochody i jestem zdezorientowana.

Gość gość
10:32 najlepiej zadzwon do oke oni ci wszystko powiedza

Gość gość
Mimo tego co kto tu mysli te egzaminy naprawde trudno zdac!!!!

Gość gość
matma i fizyka są straszne :O

Gość gość
Egzaminy juz za miesiac :o

Gość gość
Ja wam cos powiem ja rok temu w pazdzierniku poszlam na zywiol nie uczac sie z mysla ze zdam wszystko ..totalna masakara Jesien 2017 - ang 3 polski 2 biologia 2 pp 2 wos 5 :o totalna porazka Luty 2018 -tutaj juz sie uczylam solidnie ;) Ale tez nie zdalam wszystkiego Informatyka 3 historia 2 chemia 2 geografia 2 W tym roku zostaje fizyka i matma chce isv na studia do wrocka mam 23 lata mam nadzieje ze zdam :(

Gość gość
Ja w lutym zdawalam we wrocku tez na zywiol :D ale tez nie zdalam wszystkiego Oto moje oceny: Polski 3 Niemiecki 5 Wos 4 Pp 4 Geografia 2 Biologia 2 Chemia 4 wow :D zaskoczenie Historia 3 rowniez zaskoczenie :D Fizyka 2 dobrze ze zdalam :D Informatyka 3 W tym roku zosala tylko matma :o chcialam isc na studia do lodzi i czekam z niecierpliwoscia :/

Gość gość
Ja bylam na kursie eksternistycznym i tam byla totalna porazka ale dawali tony materialow do domu i z tego sie uczylam pierwszy raz w lutym zdawalam we wrocku Chemia 2 Geografia 2 Biologia 3 Ang 4 Historia 4 :D Matma 2 yey!!! :D Polski 5 :) Informatyka 3 Pp2 Wos 2 Mi zostala fizyka rowniez chce isc na studia ale ja do gdanska ;)

Gość gość
Ja zdawalam w lutym Historia 2 Geografia 2 Biologia 2 Polski 3 Angielski 3 Pp 3 Informatyka 2 Wos 3 :o Za miesiac zdaje fizyke chemie i matme strasznie sie boje :o

Gość gość
Ja podchodze 3 raz Jesien 2017 Wos 2 Geografia 2 Pp3 Polski 4 Ang3 Luty 2018 Biologia 3 Informatyka 2 Chemia 2 W pazdzierniku zdaje historie fizyke i matme :)

Gość gość
A pamietacie jakies pytania z egzaminow ??

Gość gość
na matmie duzo abcd -szczerze jet 50 % szans ze wystrzelisz i zdasz

Gość gość
przed 2016 byly mega trudne ;) teraz da sie to zdac

Gość gość
A czy spradzwaja jaki kalkulator wnosisz na matme ??

Gość gość
Tak kalkulator prosty ;) sa w nim procenty wiec jak nie wiesz jak obliczyc to kalkulator to zrobi:) j juz 1 pkt:)

Gość gość
Czy na języku polskim można napisać rozprawke z 2 tekstów umieszczonych na egzaminie czy trzeba posłużyć się jednym z poza egzaminu ?

Gość gość
egzaminy juz za miesiac!! szybkie pytanko :D idziecie na studia po zdaniu ich czy policealna i dlaczego? :D

Gość gość
stresujecie sie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się