Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 hej :) rzucilam szkole bo urodzilam dziecko ..juz mam 2 lata przerwy wiec czy mozliwe jest zdac egzaminy w lutym a deklaracje maturalna w grudniu i w maju jeszcze przystapic do matury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 ja zdałam w 2 sesjach ale bardzo dużo się uczyłam + jestem z natury ścisłowcem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 halo jest tu któś? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 nie gadaj ? to niezle,ile miałaś lat jak zaczęłaś się ****ać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 dziś 12:27 poprostu wpadłam w przedostatniej klasie technikum :o zawaliłam po całości mialam wtedy 18 lat ;) teraz chciałabym zdać to liceum ...jest szansa ze coś jeszcze pamiętam ale nie wiem czy wystarczy na 12 pkt/... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 poduczysz się i zdasz,ważne,że chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 bardzo sie nimi stresuje :( chcialabym miec juz te srednie wyksztalcenie i mature :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzaminyyy Napisano Sierpień 4, 2018 tu znajdziecie wszystko na temat egzaminow 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zUG0qZUruLw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 tam jest film :) nie ma to zadngo zwiazku z egzaminami zgłaszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 też sie boje ze nie zdam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2018 hmm czy warto przytapic ? bo sam sie waham ..co jesli nie zdam w pierwszej sesji? napewno nie zdam..ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Jezeli nie zdasz to mozess podchodzic przez najblizsze 3 lata , czyli jeszcze 5 razy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 3 lata? czyli jak normalne liceum.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 czytajcie informatory -pamietajcie w razie W mozna strzelac ;) chemia i biola są łątwe naprawde moim pomyslem jest ze trzeba sie poduczyc z fizyki histori geografii :P i matematyki oczwiscie :P smialbym sie jakbym nie zdal informatyki a wszystko inne tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 ludzie ! co to jest 12 pkt?? 30 % serio?! macie z tym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Mozesz podejsc ogolnie 6 razy do egzaminow , z tego co wyczytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Ile się czeka na wyniki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 miesiac sie czeka niecaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 hej ogarniam te informatory i cos mi tu nie pasi ze one takie latwe :/ pewnie arkusz bedzie duuzo trudniejszy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Egzamin jest na podstawie informatorow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Zazdroszcze jak dla Ciebie informator jest prosty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Jak takie proste to czemu tyle osob nie zdaje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Trzeba się przyłożyć do matematyki (najmniejsza zdawalność), do fizyki i do chemii. Resztę da radę się przejść niewielkim nakładem sił. Nie że można olać, ale nie trzeba zakuwać miesiącami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Serio dla was to co jest w informatorze jest trudne? Jeden przedmiot da sie ogarnac w dwa dni - oprocz matematyki oczywiscie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Arkusz jest to co jest w informatorze? Jedna dziewczyna pisala bloga i czytalam ze latwe dosyc byly i byla taka sama kolejnosc zadan..ale i tak sis stresuje ;) rozlozylam na dwie sesje w pazdzuerniku zdaje wos niemiecki polski biologie geografie informatyke i matematyke (moze sie uda narazie jest ciezko) a w lutym reszte..histori tez sie obawiam dlatego luty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Co widzicie za problem w chemi i fizyce? Fizyka to wiekszosc astronomia ..a chemia to doswiadczenia z zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Co widzicie za problem w informatorze? Notatki. -kartka dlugopis i jedziesz takie trudnd? Trudny moze byc arkusz do przebrniecia ale nie informatory..to najprostsze rzeczy dokladnie to samo ucza sie w liceum normalny kazdy przedmiot trwa tam rok ;) oprocz oczywiscid matmy polskiego i matematyki ;) uwazam ze ogarnax 3 lata s jednym arkuszu na jakies 20 zadan..no przecuez da sie wystrzelic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 W lutym przystapilam po raz pierwszy ..zaczelam od najtrudniejszych czyt. Chemia zdalam na 3 :o fizyka 2 hurra! Matma 2 jezu..na szczescie nie zakuwalam calego informatora bo mnie przerazal :) nie zakuwalam stereometri geometrii i planimetrii nawet w******jaco brzmi..:D uczylam sie tylko latwych czyli mediana nierownosci i delta :D na dwa wystarczylo jedno zadanie rozwiazalam nawet do opisana za 3 pkt ;) dodatkowo mamy karte wzorow wiec nie powinno byc trudno ci ktorzy nie zdaja to albo wlasnie olali po calosci albo nie douczyli sie wystarczajaco na ta dwojke ;) w pazdzierniku zdajereszts i mam nadzieje ze zdobede swiadectwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 informator to taka podstawa liceum :D jak przerobisz to zdasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 dla niektorych łatwe dla niktórych trudne - prosete :) zobaczymy jak sie okaze ze dla tych łatwych :) to nie zdali heh :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach