Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
hej ja zdaje razem z moim chlopakiem i moja siostra egzamiy eksternistyczne :) ja mma 25 hlopak 26 a siostra 21 ja chce z sis isc na policealna ja wet a siostra higienistka stomatologiczna moj chlopak a studia na informatyke zaocznie mojej siostrze zostala tylko matma reszte zaliczyla na 2 i 3 ja z chlopakiem pierwszy raz przystepujemy stresuje sie bardzo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
studia 艂贸d藕 pedagogika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
policealna - higienistka stomatologiczna : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
studia warszawa ekonomia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
policealna informatyk gdansk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierwszy raz bede zdawac trudne sa?!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja sie boje bo pewnie i tak nie zdam :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chcialabym zaliczyc liceum !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tam u was? u mnie ciagle nauka i nauka i w pazdzierniku tez ciagle nauka bedzie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zdaje moja siostra i moja mama :D siotra na studia psychologia a ja policealna kosmetyczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mature i tak zrobie ale chcialabym sie wyprowadzic z dziury rodzinnej do gdanska i isc na policealna na hiienistke stomatologiczna ale chce zda to liceum bo bez tego na policealna mnie nie wezma :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej ! ja zdaje i moj chlopak zdawal rok temu oceny mojego chlopaka olewackiego ktory sie nie uczyl posszedl na zywiol ze wszystkiego 3 tylko z matmy i fizy 2 i infa 5 ;) teraz chodzi na policealna we wrocku na informatyke mature chce zdawac w tym roku ma 25 lat planujemy dzieci wiec chce dac im dobry przyklad rzucil szkole ;) ja ! skonczylam zawodowke z zawodu jestem fryzjerka w lutym zdawalam pierwszy raz zawsze uczylam sie na 3 ale cos nie poszlo polski - 3 wos - 3 ang - 4 hista -2 fizyka - 2 chemia - 2 pp-3 biologia - 2 geografia -2 informatyka - 2 zawalilam matme w tym roku zdaje mam nadzieje zdam i chce mature tez zdawac ja chcialam isc na studia jakas kosmetologia :( trzymajcie kciuki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej ja zdaje od lutego oto moje oceny : biologia-2 geografia -3 chemia - 5 fizyka -2 polski - 2 wos-2 pp-2 informatyka-2 reszte w pazdzierniku po tym chce mature i na studia w krakowie turystyka i rekreacja mam 23 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh ja mam gorzej :) mam 21 lat i dwojke dzieci 3 i 1 :) dla nich sie staram skonczyc liceum i cos ze sb zrobic moj partner ma wszystko 30 lat ;) kase wlasne mieszkanie w ktorym mieszkamy z******te auto stala dobrze platna prace jest po studiach ja od lutego zdaje lo polski-4 ang-3 wos-2 pp-2 informatyka-2 reszte w pazdzierniku chcialabym przynajmniej miec lo i moc isc na policealna chcialabym byc fryzjerka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, w pa藕dzierniku b臋d臋 zdawa膰 egzaminy, zosta艂am zwolniona z op艂at i moje pytanie, czy do ko艅ca egzamin贸w musz臋 by膰 zarejestrowana w urz臋dzie pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej ja zdaje od pazdziernika 2016 :/ dalej nie zdalam ostatnia szansa pazdziernik 2016 polski - 2 ang - 2 informatyka- 3 wos -3 pp-4 jak sie cieszylam ze zdalam tyle w jednej bo szlam na zywiol nic sie nie uczac luty 2017 historia - 2 biologia - 2 tez szlam na zywiol wiec dalej sie bede uczyc mysle pazdziernik 2017 geografia-5 :D chema - 3 hurra!! :D luty 2018 zaliczylam matme na 2 w tym roku zostaje mi fizyka :/ ostatni raz w lutym moge ostatni raz bardzo sie boje ze nie zalicze zawsze mialam same paly temu tak wolno zaliczam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hah to ja mam lepiej na szczescie zaczynalam w pazdzierniku 2017 chemia - 3 pp - 4 wos-5 polski - 4 niem-2 luty 2018 geogriafia-2 informatyka-2 biologia-2 fizyka-2 uffff w pazdzierniku zostaje mi matma i historia :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je艣li mam tak膮 sytuacje ze z urz臋du znale藕li mi prace na p贸艂 etatu i nie b臋dzie mnie sta膰 na zap艂acenie za egzaminy a je艣li odmowie pracy to mnie wyrzuc膮 z urz臋du, i co w takiej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to masz problem albo przyjmujesz prace albo dowidzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej mylslicie ze zdacie egzaminy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sie chyba cykam ze nie zdam xd to nie realne eh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zdac wszystkiego za pierwszym razem moze sie zdazyc spokojnie wazne zeby w lutym sie przylozyc :p i moze wyjdzie i tak lepiej niz zaoczne dla doroslych mniej marnowania czasu spokojnie miejmy nadzieje ze sie uda!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zdwalam w lutym i tez nie zdalamnwszystkieho Polski -2 Biologia -2 Ang -3 Pp-2 Wos-2 Geogr-2 Informatyka-2 Zostalo mi na pazdziernik chemia fizyka historia no i matma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie denerwuje juz czekanie na egzaminy to co to bedzie z czekaniem na wyniki :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12 wrzesnia doszla do mnie informacja z oke o harmonogramie zdawania egzaminow :) do was tez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To juz za dwa tygodnie :D jak sie czujecie? Zdaje po raz pierwszy i sie stresuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez w pa藕dzierniku zdaje wszystko 1 raz . Jak nauka wam idzie ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze m贸wi膮c to 艣rednio haha najgorzej z matm膮 u fizyk膮 :p reszte moze zdam ale pewnie i tak na luty cos przejdzie a u ciebie jak? :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋