Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Teoretycznie to nie a praktycznie to różnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja tez sie boje niby sie ucze ale stres plus pytania mi nie podejda i nawet 2 nie dostane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Uczycie się czy idziecie na spontan ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Jak ćwiczyć angielski??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja musze dojechac do innego miasta :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Czy na Polskim zawsze na rozprawce można kozystac z załączonych 2 tekstów literackich ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Na polskim jesli bedzie rozprawka to chyba wiadomo ze jeden z arkusza moze byc a 2 kolejne argumenty z wiedzy wlasnej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 A no i pamietajcie ze tylko matma polskki i jezyk nowozytny sa z zakresu 3 lat a reszta to jednoroczne czyli takie co ma sie tylko w 1 liceum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Angielski trzeba kumac :P jak umiesz sie dogadac to problemu z 4 z egzaminu nie bedzie nawet na lichym poziomie znajomosci jezyka B1 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja np musze wyjsc o 4.30 bo pociag do wrocka mam o 5 :O boje sie isc tak po ciemku aahahha :p ale wiem ze stacja Mikołajów :/ musze na głónym poszukac o 7 przesiadki :o a co jak sie spoznie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja np nie ucze sie jakos szczegolnie ale zrobilam ze wszystkiego notatki :) tak na wszelki wypadek ;) niedawno rzucilam szkole -technikum wiec jeszcze cos z tego pamietam :P mysle ze bedzie ok jesli nie teraz to w lutym ale nie stresuje sie jakos bardzo zawsze mialam w szkole same 4 bez uczenia haha :D nie wiem jak to robilam :D a w glowie teraz zupelna pustka :D ale mysle ze dam rade jak zalicze 7 na 11 to bedzie dobrze jak na pierwszy raz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Mi na ocenach nie zalicze, i tak na to nigdzie nie patrza wystarczy mi zaliczenie wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 * edit : na ocenach mi nie zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ale na próbnym pisze ze mozna uzyc dwoch utwórow literackich , ktore sa na arkuszu . Czyli nie musi byc z poza arkuszu . Ale nie wiem czy zawsze tak jest ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Byle by na 2 pozaliczac , 30% taki cel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Jak się do Polskiego przygotowujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Umieram ze stresu To już w piątek.... Zdaje w Bytomiu,ktoś może też???? Najbardziej boję się matmy i fizyki. Do tego nie lubię infy,ale mam nadzieję, że coś wyklikam. Zaś z przedmiotów do wykucia boję się historii. Mam notatki,ale jednak jest dużo roznych rzeczy do zapamietania. Postacie,daty,miejsca,bitwy,powstania..... Nie wiem,dobrze ze pierwszy anglik, przynajniej z tego jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Musi byc spoza arkusza - to ze na probnym tak jest to nie znaczy ze na egzaminie bedzie to samo ;) rozprawka tak jak na maturze = 2 z wiedzy wlasnej (najlepiej 3) i jedno moze byc z arkusza nie mniej niz 250 slow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja sie do polskiego nie przygotowuje bo nie mam z czego raczej zdam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja kuje wszystkie przedmioty na poziom maturalny. Po jakiejś tam nauce piszę sobie probne matury z danych przedmiotów. Najlepiej uczyc sie na jak najwyzszym poziomie,wtedy malo co moze zaskoczyc.... Co nie oznacza ze sie to umie,ale nie wolno leciec na minimum,bo to juz jest stratne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Jak ktos bedzie zdawal z Bytomia to z checia sie z Nim spotkam w piatek rano. Bedziecie jechac wczesniej zeby sprawdzic swoj komputer??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Lece na minimum ;) podstawa programowa taka jak w technikum i liceum nie uwazam ze musze kuc od rana do wieczora ;) nie nastawiam sie na zdanie wszystkigow 1 sesji :) dziwi mnie tylk oze osoby ktore zawsze mialy paly i dwoje na to licza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 bedzie co bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Życzę wam wszystkim powodzenia w egzaminach. https://cutt.ly/ewZ1S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja musze kuc duzo bo nie chodziłam w ogole do liceum,dlatego musze ogarniac material ze wszystkich przedmiotow. Nie moge liczyc na pamiec z lekcji..ktorych nie mialam. Ciezka sprawa. Chcialabym zdac za pierwszym razem- jak kazdy,ale wiadomo... Wszystko sie moze zdarzyc,trzeba sie postarac a bedzie co bedzie. Jestem nastawiona i tak psychicznie na druga sesje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 A ja sie najbardziej boje matmy i historii ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ja tez jestem nastawiona psychicznie na druga sesje , zwłaszcza ze i tak moge podejsc w maju do matury z nia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 W ogole 1 tydzien jest dosc lekki...A drugi to masakra. Jeszcze historia z matma... Have fun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Dla mnie angielski jest ciezki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 JA tam nie wiem mi tam sie wszystko latwe wydaje ale wiadomo jak to jest okaze sie ze jedynk ahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach