Gość gość Napisano Październik 6, 2018 :I Słabo mi jak pomyślę o tym wszystkim.... Biologia to głównie będzie genetyka,na bank,to już promują wszędzie i ważny temat od jakiegoś czasu,na tym się skupia. Ja się boje rozprawki bo nie ogarniam lektur i do niczego nie przytoczę mojego tekstu.Mi o wiele lepiej idzie z angielskiego niż z polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Z Anglika będzie 5 jak nie 6....a z Polaka to gorzej. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Jutro mamy jeszcze półtorej h żeby ogarnąć bio, wystarczą chęci+ spoko ludzie żeby wymienić się wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Jak półtorej ? O 9 zaczynamy konczymy Polski o 11:30 bo jest 150 min to zostaje godzina do biologi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 150? O ciup, myślałam że 120 haha,no to godzina :I Może skończę wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Chcę już spać,ale tak się boje że nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Szybkie pytanie , spodziewaliscie sie tak trudnych egzaminów? Ja nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Szybkie pytanie , spodziewaliscie sie tak trudnych egzaminów? Ja nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Infa mega trudna,myślałam że będzie prościej... Angielski był okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Noja zrobilam kazdw ale zadne pelnie licze ci hutko na 12 pkt ale pewniw bedzie mniej a i mialam microsofta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Na angielski szlam z uśmiechem a po infie to wszystkiego sie odechciewa , jeszcZe najgorszy polski i matma a reszta jakis moze pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Polski raczej zdalam ;D nie wyszlam zalamana tak ja po informatyce a to dobry znak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Polski ok teraz Biologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Już po biologia bardzo przyjemna :) Nie to co wczorajsza informatyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Biologia łatwa była zdałam z palcem w d***e ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Biologia łatwa i przyjemna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Prawie wszystko na biologi umialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Biola owszem latwa :) ile dajecie sb na zdanie calego liceum max? Ja 4 sesje :( nwm ale wole nie naciskac tak i zdacnwszyatko ba 2 wtwdy bede sis bardzo cieszyc :) liceum to ju srednie a tu duzo moge :) a jak matura jest to juz wszystko moge :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 A polski chyba zdalam znaczy tak mi sie wydaje :) jezu ten drugi tydzien bede straszny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Ja chce zdac wszystko teraz max luty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 ja bym chciala po prostu zdac haha swiadectwo na samych dwojach ale srednie by bylo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 5 egzaminow teraz ;D ciekawie chemia gegra i wos latwo pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Gorzej z matma i historią.Wos prosty,nie trzeba się uczyć,to samo gegra.Zostaje ogarnąć trochę historię i cisnąć chemię i matmę :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Ej,a w tym zadaniu z ojcostwem to wyszło że ten Ojciec jest biologiczny nie? Bo w każdym przynajmniej jeden się zgadzal razem z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Tak, to był ojciec biologiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Kto się boi chemii jak ja :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 jja sie nie boje xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 ale za to boje sie matmy i historii ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Ejjjjj,nie zostawiajcie mnie z chemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Idę na piwo,mam dość nauki,może szczęście da mi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach