Gość gość Napisano Październik 11, 2018 japieprze....... rozszerzona chemia i biologia XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Jak z Waszą nauką na jutro??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Ja się boję każdego egzaminu jak leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Ja pieprze rozszerzona chemia xD to ja tam biorę humana xDd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Ja biorę biole wos ang i polski na rozszerzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 lekarskie po angielsku?xD POWODZENIA ;) :)))) juz to widze :) najpier w moze zalicz matme XDD sory ale ja bym nie chciala byc leczon przez lekarza po eksternach XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Ekstern to tylko liceum,a w liceum g****o masz z leczenia,tylko studia,a studia to raczej nie mogą być eskternistycznie ;) Uczyłam się w Anglii kilka lat,nie mam co się obawiać angielskiego.Matma nie u wszystkich leży i kwiczy więc takie komentarze są trochę hm kiepskie,niedociagniete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 I matura mnie sklasyfikuje,ekstern to mała biała dupa przy wszystkim co dalsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 mnie przeraża nawet egzamin z gegry XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 mnie tez przeraza z gegry XD ale tu chyba szybciej sie da uzbierac 2 niz np na matmie jahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 ja sie boje wszytskiego XD jak zdam w lutym liceum od teraz to bedzie dobrze XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 najlpeiej wlasnie teraz skupic sie na wsyztskich humanistycznych bo scisla jest tylko 3 wiec wiadomo xd swiadectwo w lo to zbawienie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 w listopadzie dopiero wyniki :O nie wytrzymam ta nadzieja tyle miesza xd ze sie uda i wgl a pewnie gowno prawda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Po co się dołować teraz,będzie jak coś na to czas po wynikach,lecz życzę żeby nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 ja sie boje wynikow :O chcialabym zaliczyc jak najwiecej by sie dalo ale tez prawda ze ja sie nigdy nie uczylam i teraz taki moj los :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 moze sie uda zdac :) nie dolujmy sie tylko uczmy xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Jest ktoś z Bytomia co może zdaje jutro chemię nie będzie o 14 już i ma ochotę się pouczyć razem????? Posłuchajcie piosenki Albatros mega ładuje!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Ejjj,a może po egzaminach gdzieś się z niektórymi co chcą i mogą spykniemy na jakieś drinki i dzikie tańce wolności (tymczasowej) co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 chemia to w sumie łątwe / pół latwe obliczenia xd oby bylo 2 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 jak sie wszystkie obliczenia zrobi to za to jest 3 :O trzeba sie rozgarnac jutro i czytac notatki wiec moze bedzie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 nie wiem,mnie łeb boli od czytania,teraz oglądam mecz,pouczenie się jeszcze jutro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 no wiesz zaliczac CAŁY rok :P lepiej dzis i jutro sie pomeczyc i zaliczyc niz isc na zaoczne :P i co tydzien sie meczyc hahah a tu jeszcze oblejesz i semestr zawalony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 no tak lepeij tak zaliczac i oby zaliczyc na 12 pkt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Wyspijmy sie bo jutro chemia na nas czeka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 ja ogarniam chemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Może uda się zaliczyć chemię na 2 :o oby bo nigdy więcej nie chce mieć z nią styczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Oby zdać ale się boję że zawale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Ja leżę w wannie i się relaksuje,już nawet nie umiem się tak tym stresować jak tydzień temu.Jestem tym zmęczona,i chce po prostu żeby się to skończylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Ktoś pisał o filmikach z histori ? Gdzie oglądasz ? I jak się przygotowujecie do wosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 ja z wosu się nie uczę w ogóle,lecę na żywioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach