Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Nie ogarniam tej typy.. Ma zawodowe przecież ma wykształcenie na egzamin przychodzą ludzie co wprowadzili się nawet do wawy i jakoś sobie radzą to o co chodzi ci z tym wszystkim? Nie umiesz to nie rób prawdopodobnie to ty mówiłaś że na medyk na pielegniarstwo? I że biologia ważna.. To może nie rób? Całe te choroby psychiczne są zmyślane i ja dobrze o tym wiem cielan sie i co? Nawet ja wiem ze tylko politowaniee żeby było łatwiej i żeby dostać na tacy a jak tak cię rodzina wkurza to się wyprowad ale pewnie nie bo przecież nie będzie się pracować żal mi takich ludzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Ja obstawiam że zdam polski wos ang biologia gegra i PP infa to nwm i chemia też nwm czy mi poszło matmę i histerii oleje na bank a fizyka to nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 ej , co podejrzeqacie ze będzie na wosie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Skąd mam wiedzieć co będzie na wosie i historii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Pewnie zażalenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 ej,a w tym zadaniu ostatnim z chemii o włóknie syntetycznym chyba to jakie zaznaczyliscie? Jaki alkohol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Gegra i wos matko żeby zaliczyć na 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 Ciężko nie zaliczyć gegry,ma najwięcej szóstek i prawie 100% zdawalnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Chemia tez miala ponad 80% a po naszej sesji pewnie 50% bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Już po gegrze, pisałam po swojemu jak mi uznają to zdam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Jak tal samo , jak uznaja to zdam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 No bo oni pod klucz co nie ale mogą podciągnąć pod klucz odpowiedź xD chce 2 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ula Napisano Październik 13, 2018 Pytam o geografię... Ile km szlaku mieliście w pierwszym zadaniu? Ile wam wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Mi 5 km ale pewnie źle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Dajcie mi to świadectwo xdd grrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Mi tez wyszło 5 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Ja obliczyłam że szlak miał 50 km, też nie nie wiem czy dobrze ... Jednak się nie przejmuje, bo gegrę na pewno zaliczyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Jeżeli dwie osoby napisały że 5 km, to pewnie źle obliczyłam w zadaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Ja obliczylam na oko wiec moze byc zle ale tez sie nie przejmuje bo reszta byla ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Ja na oko te 5 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ula Napisano Październik 13, 2018 Jakie oceny spodziewacie się z geografii? Ja dwójki, ewentualnie trójki, jeżeli będę miała szczęście. Z WoS trójki lub czwórki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Chciałabym dostać zaliczenie to wystarczy mi do szczęścia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Świadectwo na samych dwojach ale i tak się będę cieszyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Wiadomo że oceny będą gorsze bo cały materiał roczny na raz ale zawsze to już koniec z danym przedmiotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Boję się wyników w listopadzie.. Ciekawe ile uwalilam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Ja narazie wiem ze bede miała informatykę i chemie do poprawy , a jeszcze najgorsze przedmooty przede mna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Ale wiesz 5 to minimum w sesji czyli jak zaliczyć 5 to nie ma tragedii uwierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Jutro chyba dwa najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Matma masakra bedzie Historia to katorga będzie Czyli luty będzie pewnie infa chemia fizyka matma i histerii o ile czegoś jeszcze nie uwalilam :o Boję się bardzo wyników ale jutra się nie boję jakoś jak wiem że uwagę ehh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2018 Najgorszy dzień egzaminów przed nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach