Gość gość Napisano Luty 6, 2015 mieliście z angielskiego karte odpowiedzi do wypełnienia czy zaznaczaliście odpowiedzi bezpośrednio przy zadaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 Nie gadaj że zaznaczaleś coś na karcie... przecież tam tylko pesel i przedmiot sie zaznacza a resztę ci co sprawdzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 wszystko zaznaczyłam prze zadaniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 tylko na pierwszej stronie w instrukcji było napisane, że odpowiedzi należy przenieść na karte odpowiedzi, a ja karty odpowiedzi nie dostałam, więc się pytam czy inni dostali karte odpowiedzi czy bezposrednio pod pytaniem odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 I jak wam poszło? Dla zainteresowanych pisze co było 1. Tekst + pytania a,b,c 2.Pytania + 3 krótkie teksty i dopasować do którego tekstu pytanie - takie cos jak zadania z naglowkami 3.tekst z lukami gdzie trzeba wybrać w której luce jakie zdanie 4. P/F 5. Rozsypane wyrazy z których trzeba ułożyć zdanie 6. Zdania do których trzeba wybrać pasujący wyraz z a,b,c 7. Do pytania dobrać odpowiedz 8. Przetłumacz z polskiego na ang 9. Co widzisz na obrazku 10. Napisać list- na jakim filmie byłeś ostatnie, z kim, jaki to był film, dlaczego go wybralea, krotki opis filmu, spytac jakie filmy lubi kolega oraz poprosić by polecil ci jakis film Dla zdających w przyszłości może się przyda co było. ;) Ogólnie układ testu taki sam jak na przykładowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 Egzaminowany w ile sesji wszystko zdales? Jaka miales średnia? Co miales z angielskiego? Co z chemii, magmy, fizyki? Jaki przedmiot był najłatwiejszy jaki najtrudniejszy? Na naukę czego poswieciles najwięcej czasu a na co najmniej? Jakie masz porady dla zdających? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 Mam nadzieję,że wyśmienicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 ja nie chce nic mowic ale egzaminowany juz odpowiadal na te wszystkie pytania :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 Egzaminowany sam sobie zadaje te pytania jako gość, a potem na nie odpowiada. Uwielbia chwalić się tym, że zdał eksterny i poszedł na studia. Jak zdawał eksterny to srał w majtki ze strachu, a jak już zdał to teraz wszędzie pisze, że te egzaminy to jest pestka, a kto nie ma matury to tak naprawdę nie ma średniego. No i że studia są bardzo ciężkie - to już norma. Pozdrawiam Egzaminowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 A co zdajecie poza angielskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 6, 2015 Ja zdaję wszystko :) Dziś angielski - poszło gładko, jutro informatyka, myślę, że też bez problemu - najgorzej będzie z chemią, fizyką i matmą. A uczyć się wogole do niczego nie uczyłem, ale to szczegół :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DariaTrz Napisano Luty 6, 2015 Dziś pisałam w Poznaniu angielski, miodzio łatwy! :) Pozdrooo piąteczka i jutro informatyka! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 Lipna ta technologia informacyjna, co prawda mam nadzieję, że będzie conajmniej 35 punktów, ale ostatnie zadanie... w życiu nie robiłem nic z programem od baz danych, nawet się tego nie spodziewałem, ale reszte to chyba perfekt zrobiłem - mam nadzieję :) A wy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Technologia informatyczna tragedia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 pamietacie pytania zamkniete i jakie byly prawidlowe odp waszym zdaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Oo, jak ja pisalam nie było baz danych wiec musieli dac jakieś trudniejsze wam, a z czego jeszcze mieliscie zadania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Trz Napisano Luty 7, 2015 Matko technologia inf była tragiczna... Pamiętacie zamknięte pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 Pamiętam coś o : - co to jest telnet - http://programisci.pl/programisci/php.html - i coś tam wybrać co to jest - coś o bazach relacyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 1. Zadanie to było w wordzie typowa edycja tekstu + korespondencja seryjna. 2. Jakieś obliczenia w excelu na temat zakupu roweru na kredyt (policzyć odsetki, rate miesieczna, cene koncowa) + wykres cena za zakup z ratami i bez 3. Prezentacja w powerpoint 4. Pytania x 4 5. Coś z bazami - tego nie zrobiłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Jak wam poszła technologia informatyczna ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 mam nadzieje ze bedzie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Witam ma ktoś może arkusze z matematyki z ostatnich lat? Jeśli tak proszę o wysłanie na adres: egzaminye@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 Pytanie mam - kiedy są wyniki z egzaminów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Pod koniec marca//początek kwietnia - powinieneś dostać list z wynikami w ostatnich dnniach marca lub pierwszych kwietnia. W tym roku chyba 26/27/28/29 listopada wysylali - któras z tych dat + kilka dni na dojście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 W poprzedniej sesji byl tylko word, exel, prezentacja i na p/f wiec dali wam trudniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Ma ktoś arkusze z matematyki z poprzednich lat? Jeśli tak proszę o wysłanie na adres egzaminya@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Co na chemii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 A jakaś opcja, żeby wcześniej - telefonicznie lub osobiście - się dowiedzieć o wynikach jest, czy poostaje tylko czekanie ? :) Ps. Sory, że męczę, wiem, że napewno takie pytania tu były, ale 270 stron to za dużo.... :) Co do chemii - to masakra, zaczynam się właśnie uczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz201 Napisano Luty 7, 2015 Chemia - polecam: http://www.oke.lomza.pl/images/pliki/eksternistyczny/informatory/chemia_lo.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2015 Tez się właśnie zaczynam uczyć, niestety się nie da wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach