Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość lukasz201
Oke Kraków, miasto Rzeszów :)

Gość gość
o jeny ja tak mialam w pazdzierniku jak teraz lukasz ze zdalam wszystko tylko matmy nie i teraz czekam niecierpliwie na ten wynik :/

Gość lukasz201
szczerze to ja byłem przekonany, że chemia, fizyka może mi nie poszły, ale nie matma :D choć i tak nparawdę nie mam powodu do braku radości, zwłaszcza dlatego, że nie uczyłem się do tych egzaminów można powiedzieć wogóle (poza przerobieniem arkuszy dzien przed) i tyle :) Więc 10 na 11 za pierwszym razem jak dla mnie to mega wynik :) Czekam na październik z nastawieniem, że matme zdam na 100% i będzie super.

Gość gość
kurcze jeszcze u mnie telefonicznie nie powiedza czy zaliczylam :/ tylko listownie czyli pewnie poniedzialek ech

Gość gość
Ja niestety powodów do radości mam mniej.. Dostałem wyniki ale nie dostałem informacji o wpłacie pieniędzy do xx czyli moja szansa już minęła a nie ma sensu znowu płacić 1300zł. za 11 egzaminów. Chemia - 24 % (napisałem niemal wszystko). Matematyka - 28% (zrobiłem kilka zadań). Te dwa przedmioty to czarna magia dla mnie nawet z korkami więc nie ma to sensu bo ciągną się za mną i ciągną i cały czas niemal podobna punktacja. Chyba pomyślę o zwykłym liceum dla dorosłych a nie o czymś takim gdzie nawet nie wiadomo czy się ktoś nie pomylił w punktacji a żeby samemu to sprawdzić to się trzeba bawić w papierkową robotę. No nic, trudno, powodzenia reszcie! :)

Gość lukasz201
ja w sumie punktów nie znam, bo jeszcze listu nie dostałem, ale jeśli się okaże, że brakuje 1 czy 2 punktów to hmmm chyba można złożyć taki wniosek o ponowne sprawdzenie pracy? Nic na tym nie stracę, a być może zyskam. Zgadza się??

Gość gość
Ja dzwonilam do swojego oke i probowalam uzyskać wyniki ale powiedzieli mi ze jutro jest odtajnienie i dopiero poznam. Nie wytrzymam ;/// chciałabym wiedzieć czy zaliczane czy nie

Gość gość
Jak jutro nie przyjdzie list to zadzwonie i sproboje się dowiadywac ;// może podadza przez tel. Nie ma z tym chyba za dużych problemow? Gratuluje wszystkim a czekajacym na wyniki życzę samych pozytywnych wyników ;)

Gość gość
no mi powiedzieli ze przez telefon nie podaja ;/

Gość gość
Od rana czatuję na listonosza a tu nadal nic :(

Gość gość1111111
Ja juz mam wyniki (OKE Jaworzno). Fizyka i Chemia zdana na 2 a mata nie zaliczona (22%) ;/ Zostala mi mata na nastepna sesje i koniec. Jezeli mialem zlozona deklaracje maturalna a nie zaliczylem wszystkiego w tej sesji to musze gdzies pisac/dzwonic czy po prostu nic nie robie a oni sami mnie wykreslaja z matury na ten rok bo nie dostarczylem swiadectwa?

Gość gość
Jak się nie dostarczy swiedetwa to wykreslalaja

Gość gość
jeju przerazacie mnie z ta matma ja tylko ja pisalam i juz czuje ze pewnie tez oblalam ech

Gość gość
@gość1111111 a z jakiego miasta jesteś? Ja z Katowic, nadal nic :/

Gość gość
Jak jest z tymi procentami ?ile trzeba na 2,3,4,5 procent

Gość gość
boje sie bardziej wynikow, niz balam sie pisania tych wszystkich egzaminow

Gość gość
CKE Warszawa Na 11 egzaminów 8 zdanych, tak jak podejrzewałam Technologia , matma i chemia fail ale mimo tego jestem zadowolona, jest nawet celujący z angielskiego :P trzymam kciuki za resztę :)

Gość gość
podziele sie z wami moim szczesciem :) dostałem dziś swiadectwo, 10 przedmiotów za pierwszym razem zdane i teraz matematyka za... trzecim... bardzo sie cieszę Pozdrawiam

Gość gość
Cke www, jak podali ci wyniki? Bo mi nie chcieli

Gość gość
Gratki Łukasz ja jeszcze wyników nie dostalam mam nadzieje ze nie bedzie złe :) być moze zobaczymy sie znowu w październiku będę zdawac fizykę chemię i matematykę właśnie. Pozdrowienia dla wszystkich

Gość gość
Listownie , nigdzie nie dzwoniłam

Gość gość
Oo, dziwne ze juz dostalas. A czym przyszło i o ktorej?

Gość gość
oke Warszawa przyszło poleconym za potwierdzeniem odbioru, ponieważ wyniki dostalem razem ze świadectwem

Gość gość
Ktoś tam pytał o te procenty i punktację. Wygląda to tak, że na ocenę dopuszczającą musisz pozytywnie napisać 30% materiału. Jeśli napiszesz na 29% to niestety nie zaliczysz. Znam przypadki ludzi którzy pisali na 29% i nie ma zmiłuj się. Ja fizykę za pierwszym razem napisałem na 15% czyli połowę oceny dopuszczającej. Za drugim razem napisałem na równe 30% ! :) Generalnie podchodziłem w trzech sesjach w systemie 3 3 4 i wszystko zdawałem zawsze tylko na fizyce się potknąłem i musiałem poprawiać.

Gość gość
W takim razie ja nie zaliczylsm czegoś bo jeszcze nie dostalam nic

Gość gość
Zazdroszcze wam ze macie juz swoje wyniki, ja zw stresu spać nie mogłam

Gość gość
tych egzaminow nie da sie napisac tak jak ktos napisal na 29% czy 15% bo do zdobycia za calosc jest 50pkt wiec zawsze proceny wychodza parzyste

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
Kolejny dzień koczowania od rana pod drzwiami, mam już dość. Nie wiem czy nerwy mnie nie zjedzą przez weekend jak dziś nie będzie :D

Gość gość
a ktos z was dostal od razu swiadectwo z wynikami czy osobno?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się