Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2018 ja sie zawsze uczylam na pałach wiec kiepsko widze zebym zdala teraz ale zaplacilam za wszystko moze sie uda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2018 A mnie szkola i te durne progi zaliczeniowe zawsze zzeraly od srodka :( boje sie tego i teraz. Chcialabym juz robic cos powyzej liceum jakis zawod albo cos :( ale wiem ze bez liceum nic mnie nie czeka.. Boje sie ze zostane bez wyksztalcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2018 No teoretycznie masz na zdanie liceum 3 lata i nie nastawiaj sie ze zdasz za pierwszym razem jak uczylas sie na palach i dwojach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2018 no ale sama rozumiesz ze chce jak kazdy miec srednie :( tak bym sie cieszyla :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2018 maturalna deklaracje zaraz trzeba składać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 hej :) jestem tu nowa :) moglby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi egzaminami ? skonczylam zawodowke i chce zdobyc srednie wyksztalcenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 www.polapatola.pl/2017/10/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-1/ www.polapatola.pl/2017/10/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-2/ www.polapatola.pl/2017/12/egzaminy-eksternistyczne-liceum-tygodnie-3/ Tutaj dziewczyna opisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 mozesz zdawac egzaminy eksternistyczne z zakresu podstawowki zawodowki gimnazjum i liceum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 do matury mozesz podejsc w maju nawet piszac egzamny w lutym :) taka mala rada dla niewiedzacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 chemie fizyke i matme bedzie ciezko zdac juz to sama widze z historia moze byc tak samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 chemie fizyke i matme bedzie ciezko zdac jesl isie uda w pazdzierniku juz ebde miec srednie taaak baaaaaardzo bym chciaaaalaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 hej take pytanko placiliscie za egzaminy ? czy byliscie zwolnieni? moze byc tak ze zalicza z gory tym ktorzy zaplacili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Raczej wątpię ze nam zalicza za to ze sami zaplacilismy , punkty nie kłamią :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Październik -misja zdobycia 12 punktów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 czyli w lutym moglabym miec juz swiadectwo liceum? a to jest liceum dla doroslych czy zwykle? bo sa dwa wzory swiadectw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Jeżeli zdajesz w październiku to na wyniki czeka sie miesiac . To jest swiadectwo liceum dla dorosłych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Okej a jak myslicie sami sobie zdacie wszystko w tej sesji czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 no ja mam nadzeiej ze pojdzie gladko i zaliczze wszystko przynajmniej na dwa ;) ale roznie moze byc mam nadzieje ze maks w lutym zdam wszytsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Hej ludziska!!! :D to juz w piatek :D zestresowani? ;) bo ja bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Ja mam mega stresa :( gdzie zdajecie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Ja Wrocek :D powodzenia sobie zycze jechac pociagiem o 6 na Mikołajów :D punkt 8 tam bede haha a ty gdzie? Ja akurat stres mam umiarkowany jest jeszcze luty :p po lutym zaczne sie martwic bo. Chce juz mature :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Ja krakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 O ja tez Kraczek :D egzaminy zdajw w dwodziestce :D fajnie miec blisko domu haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Gdansk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Ja Wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Hej ja tez sie bardzo stresuje. Boje sie połowy przedmiotów. :O to moze byc straszny miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 A ja sie boje wszystkich przedmiotow ;) Zawsze uczylam sie na palach :) 2 razy nie zdalam az rzucilam szkole w technikum na szczescie mam gimnazjum ale chce srednie i isc na policealna na kosmetyczke :) ale watpie ze ktokolowiek to zaliczy ciezkie te egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 pierwszy angielski fajnie :O nie umiem go :O juz sie zalamalam na poczatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 ej powiedzcie czy naprawde tak trudno zdobyc 12 pkt? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach