Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Nie wiem jak można krytykować kogoś,ba - obrażać za stresowanie się.Kazdy reaguje jak reaguje,myślę że pisanie tak o kimś jest dopiero "brzydkie" i nie na miejscu. Po egzaminach to już się nie ma co stresować,bo się nic nie zmieni,a na egzaminach trzeba dać z siebie 1000% i tyle :) Powodzenia wszystkim,mam nadzieję,że Nam się uda i spełnimy swoje marzenia! Niech moc będzie z Wami,nie poddawajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Jak komus zalezy na wyksztlceniu to chodzi do szkoly a nie rzuca ;) trzeba bylo myslec wczesniej a nei teraz blaganie zeby zdac na 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Dokładnie , damy rade !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 ja np mysle ze zdam wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Ja skończyłam zawodówke i wyjechalam za granicę do pracy wykształcenie robie dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 ale nikt nie musi sie tlumaczyc czm je zdaje wyluzuj dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Kto zdaje informatykę w Krakowie ? Zawsze to raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 wow az nie wierze ze zdaje liceum :D JUtro angielski 3 lata od razu :P jaka ja madra xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 no takie ekspresowe zaliczenie /skonczenie liceum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 jejku ja sie teraz zaczelam stresowac jak to bedzie jutro ahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 ja zdaje niemiecki :/ ostatni przedmiot mi zostal :O mam nadzieje ze zalicze duzo sie go uczylam to moja 3 sesja zdaje w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ey ja sie wgl nie stresuje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Niektórzy pewnie już w pociągach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ja w łóżku i skręca mnie ze stresu :I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 ja pociag mam o 11 xxd o 13 bede we wrocku haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ludzie spokojnie !!! Ktoś tam wcześniej pisał , że jak umiesz trochę gadać po angielsku to zdasz spokojnie .. I też niby teraz są łatwiejsze egzaminy niż lata poprzednie , ponieważ była straszna mała zdawalność . Popatrzcie na ostanią sesje ( zimową) zdawalnosc: Polski - 96% Historia-96% Wos-95% Biologia-91% Chemia-98% Fizyka-78% Geografia-99% Matma-45% PP-100% Infa-70% Angielski-85% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 przypominaja mi sie czasy szkolny :) BYLE ZALICZYC HAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Aj ta matma hahaha nawet 50% zdawalnosci nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 To będzie trudny czas ale jakże piękny bo z Wami ludzie,my wszyscy w tym siedzimy!! Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 to Infa musi być ciężka skoro tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Mi się wydaje że infe zaniżają starsi ludzi , którzy nie mieli w szkole informatyki . Na pewno to jest dla nich najgorszy przedmiot . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ja ogólnie dogadam się po angielsku i dużo rozumiem , ale najgorzej napisać to poprawnie i pewnie za to mi odejmą punkty przy pisemnych zadaniach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Dla mnie dzisiaj dojazd na miejsce jest trudniejszy niż angielski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ja też teraz mam problem z dojazdem ... bo moja siostra musi zostać dłużej w pracy i nie ma kto mnie zawieźć :( , jade atobusem , a pozniej taksowka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Zaraz egzamin! Ale się stresuje. Kto we wro? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Trudny byl ale raczej zdalam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 A czy teraz już po egzaminie można znaleźć gdzieś jego wersje w internecie żeby sprawdzić odpowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Trudny byl ale tez raczej zdam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Raczej nigdzie nie będzie naszych tetow . Jezeli bedziesz chciala ti po calych egzaminach musisz zlozyc wniosek do oke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Prosty tescik,jestem mega zadowolona.Zalapie się na celujący bo tylko 2 rzeczy nie wiedziałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach