Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(:( ehhhhhh:(

widzieliście sprawe dla reportera dzis? szkoda tych dzieci i ich mam.

Polecane posty

szkoda tego wojtusia, tak cierpi maleństwo. takich lekarzy powinno sie pozbawiac praw do wykonywania zawodu i na sybir.

Gość bele de jour
zajebałabym od razu. Biedne dzieci. Nie mogłam patrzeć na cierpienie tego Wojtusia. Sama mam małe dziecko i nie wyobrażam sobie co może czuć jego mama.

było o małym wojtusiu i jego mamie, gdzie lekarze popełnili bląd i dziecko sie prawie udusilo bylo reanimowane, a lekarze wpisali mu wszedzie 0 pkt tak jakby umarło, a teraz się chlopczyk strasznie meczy.

straszne, Aż nie chciałam oglądać bo strasznie przeżywam takie programy i długo nie mogę zapomnieć

jest jeszcze niemowlakiem tak na oko moze z 3/4 miesiace miał bo nie usłyszałam dokładnie ile. i bardzo cierpii. Ciaza byla zagrozona i nie chcieli zrobic cesarki jego mamie, wypisali ja ze szpitala a za pare dni wrocila jak lozysko sie juz odkleilo i krwotoku dostala, a dziecko bylo sine i nie dawalo zadnych oznak zycia.

A co sie stalo dokladnie? Jestem w pracy i nic nie wiem/ Czemu sie teraz meczy?

Anka to ja pisze na topiku a Ty nic!:)a tak całkiem poważnie po tych powikłaniach co dziecku dolega wiecie? biedne maleństwo