Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maziejuk

Wasze przygody w komunikacji miejskiej

Polecane posty

Gość maziejuk

Piszcie co zrobiliście kiedyś głupiego w autobusach/tramwajach/metrze, jakieś durne sytuacje. Rzyganie, bluzganie, pierdzenie, flirtowanie, kłótnie - wszystko mile widziane.

nachalnie podrzucałyśmy do góry z koleżanką chupa chupsa w metrze, chciałyśmy sprawdzić czy się przemieści, miny pasażerów bezcenne :classic_cool:

Gość Dorofobia
4 lata temu ssałam mentosa, kiedy pociąg zahamował mentos wyleciał mi z buzi prosto pod nogi jakiejś kobiety na oczach wszystkich... A tak to nic szczególnego

Gość maziejuk
jak wychodziłem z tramwaju to kaszlnąłem i zakryłem ręką, ale mi wypadła guma do żucia. tak zgłupiałem, że udałem że to nie moja i wysiadłem. czlowiek sie czasem zachowa jak pojeb

Gość powaznie mówię
Kiedyś jak wpadł kanar to na jego oczach na przystanku otworzyłem drzwi w starym Ikarusie i sobie po prostu wysiadłem,kanar był w szoku,fakt że trochę pary trzeba mieć,szkoda że już nie ma ikarusów

Gość maziejuk
dobra, rozwijam to o sytuacje, których byliście świadkami, bo sami się nie będziecie chcieli przyznawać!

Kiedys z znajomymi odwalilismy nie zły numer. Ja wsiadłam na 1 przystanku z znajomymi i podeszłam do kasownika i poprosiłam frytki i big maca poczym usiadłam jak by nigdy nic(miny wszystkich bezcenne) a na kolejnym przeystanku wszedł moj znajomy z tacka z frytkami i big mackiem. Ludziska zaniemowili Kolejna syt mniej przyjemna Na koncowym przystanku wsiadł kanar i poprosił o bilety. Dałam mu kom karte bo rzecz sie działa w Poznaniu a on na to ze jeszcze legitymacje (czy ulgowa) ja mu mowie ze nie mam przy sobie ale nie mam 18 lat. Wysiedlismy na petli i w sumie było widac ze kanar ugodowy i pyta sie mnie to co robimy z tym fantem a ja mu na to nie wiem jak Pan ale ja spier.dalam :D