Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta3000

zdrada na wieczorze panieńskim

Polecane posty

Gość judyta3000

Dwa dni temu byłam na wieczorze panieńskim mojej kuzynki. Byłam świadkiem tego jak panna młoda zdradzała swojego przyszłego męża ze striptizerem. Po wszystkim nie okazała żadnej skruchy, a do tego prosiła byśmy nikomu nie mówiły. Pan młody jest moim dobrym kumplem. Kiedyś powiedział, że tak ją kocha, że mółby jej wybaczyć zdradę. Czy mam mu powiedzieć?

Gość hlhjkkjhjk
najlepiej nie wtrącaj się

Gość gruba berta z niemiec
jej facet jest pewnie tak samo nowoczeny, tolerancyjny i otwarty, jak wszyscy męzczyzni, na wszelkie nowosci, ze na pewno nie ma nic przeciwko :o

Jak przyjdzie co do czego, to Ty dostaniesz po głowie nie ona, zwykle tak bywa. Ale gdybym była na miejscu tego faceta chciałabym wiedzieć nawet godzinę przed śłubem...

Czy jesteś może koleżanką tej laski, co bzykała się ze striptizerem na panieńskim i była pewna, że kumpele nie wygadają? :classic_cool:

Gość i po co mu ta wiedza
Ja się z moim chłopakiem umówiłam, że jeśli kiedykolwiek zdarzy mu się jednorazowy wyskok np. po pijaku ALE PODKREŚLAM JEDNORAZOWY to nigdy ale to przenigdy o tym nie chcę wiedzieć. I on powiedział to samo. Nie sądzę aby to komuś pomogło. Jeśli zdarzy się to kolejny raz możesz powiedzieć. A tak to można rozpier... coś co naprawdę jest wartościowe. Czasem nie watro.

Gość Klione
do po co mu ta wiedza - chyba żartujesz ??? dajesz przyzwolenie na zdradę? ja bym powiedziała - nie Ty jedna byłaś na tej imprezie, a pan młody i tak prędzej czy później ale sie dowie

Gość ejbisi
Rany jak można zdradzić przyszłego męża z jakimś striptizerem... dla mnie to przede wszystkim załosne.

Gość dfksafnnvkldsvnkf
Jak ja kocha to wybaczy

Gość ,,..........,.,.,
Dziwi mnie jedno że żadna z was nie zareagowała na ten skok w bok... może młoda potrzebowała tego żeby od którejs z was dostac w ucho...

a moze panna mloda i pan mlody tak sie wlasnie umowili - ze beda eksperymentowac z innym, a moze tak lubia - mozliwosci jest wiele itp. zgadzam sie ze sa one maloprawdopodobne w tym konkretnym przypadku alewarto pamietac ze nie kazdy wyznaje zasade "bog, slub, milosc i dozgonny seks ino z jednym partnerem";-)

Gość aaavila
w chuj hipokrytek tutaj w chuj po prostu załamka :O

Gość z sąsiedniego topiku
durna prowokacja!!!

Gość cdcvd
Witam ja jestem facetem i kur... nie ma u mnie takeigo czegos jaqk zdrada, nawet jesli naprawde Kocha sie druga osobe i wiwinie np. mi takie cos to od razu out. Ja takiego czegos nie wybaczam nawet jak bardzo kocham, nie moglbym zyc z taka osoba i z podswiadomoscia,ze takie cos mialo miejsce.

Gość kuternoha
Po to się organizuje panieński albo kawalerski żeby mieć prawo pobzykać się na boku.Bzykanie na panieńskim to nie zdrada,na kawalerskim nie takie jaja się odstawia

Gość ludzie!!!
nie wiecie co to prawdziwy związek z prawdziwego zdarzenia!!! Same niedojrzałe osoby tu się wypowiadają!!!szacunek!!!nie wiecie co to jest?? "i ślubuje Ci miłośc WIERNOŚĆ I UCZCIWOŚC małżeńską ..."

Gość kuternoha
przed ślubem nie ma przysiegi,więc nie dotyczy co ślubujesz zakuta pało

Gość to lepiej
bzyknąć się na boku i mieć nie czyste sumienie do końca życia rzeczywiście mądrość wszech czasów !!!!

Gość jebnijcie się w łeb
tępe strzały :O pierdolcie na lewo i prawo aż syfa dostaniecie 🖐️

Gość kuternoha
przed slubem mozna sie bzykac nawet z murzynem

Gość foto plusss
powiem tak, dziewczyny obecnie nie są święte, przez 5 lat jak fotografuję śluby, zaliczyłem 3 panny młode - po prostu seks na specjalnej "sesji dla męża" - zaczynało się na zdjęciach w bieliźnie, a potem topless i zabawa już bez aparatu były też macanki i całowanie w plenerze, gdy mąż był w pobliżu, to się wyczuwa, kiedy dziewczyna jest bardziej zabawowa - takich się trafia 1 na 5

Gość fotto plusssiee
ale to w gratisie dajesz takie dupczonko czy w pakiecie jest w foto książką? i czy to pani młoda za to płaci czy mąż już po ślubie przy odbiorze?

Gość gość
Bylem na kilku wieczorach (nocach) panienskich. Nie mowiac o kawalerskich, choc kawalerskie czsto konczyly sie pijanstwem w przeciwienstwie do panienskich, ktore jak wiadomo gdy kobiety sie wstawia alkocholem, te niektore, gdy te tzw. porzadne juz opuscza ten wieczor to te pozostale najczesciej wzywaja facetow to sexu zbiorowego I jedna przed druga chce byc lepsza, tzn pokazuje co to ona nie potrafi w tych sprawach. Potem to wszystko jest objete tajemnica!? doputy sie nie pokluca miedzy soba. Tam mozna sie obr******** do oporu, ale trzeba wziac ze soba te niebieskie, bo inaczej nie dasz rady wydyma,,,,,c kilka lasek. Pewnie stad sie biora te rozne choroby, bo przechodzi sie z panienki na panienke wielokrotnie. Ale lubie te spotkanie , bo to mnie nie kosztuje nic , a moge wydym....c kilka panienek w jeden wieczor, raczej noc. Oj , glupi ci faceci, chyba juz nie maja jaj, skoro godza sie na te imprezy!!!!!!!