Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bachorek13

Małe piersi, duże ciało

Polecane posty

Hej... Mam 15 lat i małe piersi. Niby nic dziwnego, gdyby nie to że jestem zbudowana z "grubej kości". Po prostu mam szerokie ramiona, szerokie biodra, cała jestem szeroka. Gdy się rozbiorę to wyglądam po prostu smiesznie. Noszę rozmiar stanika 75B-80B, ale i tak mam problem z dopasowaniem biustonosza, gdyz mam na dodatek szeroko rozstawione piersi. Ciężko sie z tym zyje. Mam kolezanki ktore tez noszą 70B, ale one są szczuple :( Grube osoby powinne miec raczej duze piersi.. czy ze mną jest coś nie tak?

Gość tak właśnie rozmyślam
tak

Gość ja tez mam taka właśnie
nie nazwe jej fugurą nawet, nie zbyt ciekawie to wygląda szerokie ciało i małe piersi, juz nawet tego tłuszczu tak nie ma co tych kości narozstawianych ;) cóż mamy zrobić, zaakceptować to chyba bo sie nie opiłujemy i nie oszlufujemy :D a za pare lat powiększanie biuściku i tyle ;) powodzenia

Gość ja tez mam taka właśnie
acha, a przede wszystkim masz 15 lat więc jeszcze możesz mieć sliczny biust, ja juz jestem stara baba no i tak juz mam, ten typ tak ma :D

Masz problem z dopasowaniem biustonosza, bo nie znasz swoich wymiarów. Nie jestem pewna czy 80B istnieje w przyrodzie. Zmierz się ciasno pod biustem i luźno w biuście i napisz, co Ci wyszło, to pomogę dobrać prawidłowy rozmiar, w którym Twoje piersi będą ładnie podniesione, podtrzymane, zebrane i wyeksponowane, a nie spłaszczone :) Może dlatego nie widzisz swoich piersi. Mam link dla Ciebie: http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b-kontra-panache-cleo-george Widzisz jaka różnica? Podejrzewam, że po prostu nie widzisz swoich piersi :) Też tak miałam i uważałam, że są małe, ale po dobraniu rozmiaru zmieniłam o nich zdanie. 70, 75 i 80B to nie są zamienniki. One nie różnią się tylko obwodem, ale i wielkością miski. Jeżeli nie wierzysz, wejdź do bieliźniaka i weź 70B i 85B i porównaj. Jeżeli nie potrzebujesz widzieć na własne oczy, to tu masz link i przy okazji ciekawą notkę. http://b75.blox.pl/2008/02/Stanikowy-Matrix.html Porównanie miseczek D w różnych obwodach. To nie jest tak, że jest jedna stała wielkość miseczki, a doszywane są tylko różne obwody. A Twoje koleżanki też pewnie mają złe biustonosze, Obwód 70 jest dla obwodu pod biustem 75-80cm. Mam nadzieję, że nie pisałam na darmo.

głaszczka - dobrze to ujęłaś, rzeczywiście mam wrażenie ze mój biust jest spłaszczony. rożnica pomiędzy tymi dwoma zdjęciami jest niesamowita ! teraz muszę się tylko dokładnie zmierzyć ! mam nadzieję że mój biust jeszcze urośnie, chociaż w tej chwili mam wrażenie jakby się "przystopował" ;d dziękuję wam!