Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca88

********** Co robic ? ? ? ***************

Polecane posty

Gość kochajaca88

Pies zaatakaował moją suczkę . On był bez kagańca , mój bez smyczy , ale tamten pies jest agresywyny i duzy , zaatakowal juz pare psow na mojej ulicy , a wyprowadza go 12 letnie dziecko ! Moja mala suczka byla bez smyczy,chodzila sobie kolo lawki na ktorej siedzialam pod brama . Teraz jest cala pogryziona,nie moze chodzic i musze isc do weterynarza . Sama moge sie zglosic,ze nie mialam psa na smyczy i zaplacic kare,ale czy wtedy moge zglosic wlasciciela tamtego psa,zeby zaplacil kare za brak kaganca i pokryl koszty leczenia mojego psa ? Jeszcze na dodatek ten pies ugryzl mnie , slad mam , no i juz rozmawialam z osobami,ktorych psy,tez zaatakowal tamten i moha poreczyc . Ma to sens ? Czy odpuscic?

Gość kaplanka
ja bym zgłosiła na policję to jak najszybciej, ale nie jestem pewna mussz mieć chyba od lekarza zaświadzcenie o tym pogryzieniu... dowody na to, ze on wychodzi z tym psem itd. nie ejstem pewna bo nie ejstem prawnikiem, ale jak mojej sąsiadki pies ugryzł inną osobę, to ona musiał uśpić tego psa...