Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont kill my dreams

co byście zrobili gdyby partner zabraniał wam jedynej rzeczy którą lubicie?

Polecane posty

Gość dont kill my dreams

zabrania mi chodzić na sesje zdjeciowe ... o ile rozumiem argument że w stuio mnie zgwałcom i on sie boi o tyle na ulicy chyba moge sie umówić, egoista ?

zdjęcia to jedyna rzecz którą lubisz? nie lubisz jeść jabłek, muzyki, sexu?

Gość dont kill my dreams
tak ale byłam już chyba na 8 sesjach i nigdy seksu jakoś nie było, poza tym na sejsach nie studyjnych w plenerze w centrum miasta chyba nie bedzie seksu??

Gość Pseudonim dla mnie
zawsze moze wybrac sie z Toba.

Gość dont kill my dreams
lubię muzyke ale mam siedziec caly dzien w domu?? jablek nie lubię , sexu też nie zwlaszcza z kims takim kto robi ze mnie gówno że nie moge isc robic co cche

coś mi się wydaje, że jesteś tępą suką, która ma nie po kolei w głowie :o

Gość dont kill my dreams
mięcho - a mi sie wydaje że ty jestes tak tępa jak twoj nick jesli o mnie chodzi sesje nie są rozbierane, co więcej mam szansę na kasę, a że nie mam pracy to dla mnie dobry układ jestem szczupła, chłopak mówi że piękna, więc co? mam siedzieć w domu i gnić gdy inne pasztety beda robic kariere

Gość dont kill my dreams
nie może wybrać sie ze mną bo on wszystko psuje, stoi skrzywiony i ja nie moge się skupić, rozluźnić, to utrudnia...on nie wierzy w gejów , poza tym gejów tęz nie lubi

Gość dont kill my dreams
co mam zrobić? zapuscic sie ?? bo albo jestrem ładna i robię coś z tym albo kurwa jestem jebanym pasztetem nie mgoę chcę umrzeć od kilku dni za to że mnie ogranicza

>> poza tym gejów tęz nie lubi całkiem słusznie 🖐️ a nie możesz wziąć się do normalnej pracy?

Gość Pseudonim dla mnie
a dlaczego ona ma rezygnowac z pracy, ktora lubi? co jest zlego w modelingu? jesli ma predyspozycje to dlaczego nie. nie jedna dziewczyna by sie z toba zamienila, a koles jest chyba zakompleksiony troche....

sesje zdjeciowe gdzie fotografami sa kobiety :) zreszta , daj mu do zrozumienia , ze aktów nie bedzie i sexu z kobietą tez nie ;) najlepiej jakbys zrobila sobie sesje z nim , moze akurat bys go do tego przekonala :)

Gość dont kill my dreams
no więc tak - on też fotografuje, ale przy nim się nie rozwinę, poza tym jestem cholernie samotna, potrzebuję kontaktu z ludźmi...jezu nie mam nawet siły pisać, tak mi sie chce płakać.......to moje zycie a on mi je niszczy , zabiera...co mam robić :(