Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamixxxx

irracjonalne obawy

Polecane posty

Gość malamixxxx

Wiem, że podobnych tematów było tysiąc dwieście, ale panikuję strasznie i liczę na konkretną odpowiedź, która pomoże mojej psychice. Wiem, że szansa na to, że jestem w ciąży jest jak wygrana w totka ale co jeśli mam takie "szczęście"? Otóż około 3 tygodni temu zabawialiśmy się dosyć namiętnie z chłopakiem. Nie uprawialiśmy seksu, nie mieliśmy zabezpieczenia, ale wiadomo, kiedy działają emocje człowiek czasami przestaje myśleć. I tak też się stało. Na chwilę zbliżył się penisem w okolice mojej pochwy, nie wszedł, ale dotknął mnie i trysnął preejakulatem. Niektórzy twierdzą, że plemniki w nim są zdolne zapłodnić, jeśli mają dogodne warunki (byliśmy bardzo mokrzy) inni, że nie są zdolne do zapłodnienia, a jeszcze inni, że w ogóle tam nie ma plemników, albo są tuż przed wytryskiem, do którego tego dnia ani poprzedniego nie doszło, więc plemniki nie mogły zostać w cewce. Kurcze, jak to teraz piszę, to przecież sama sobie to dobrze tłumaczę, ale już tak jest, że coś w głowie mówi: "a jeśli? ". Zaraz po tym zetknięciu się z moim narządem rodnym wsadził mi palec. I w tym cały sęk moich obaw. Czy jeśli preejakulat, który był na moich wargach sromowych został później przeniesiony głębiej przez jego palec? Czy to możliwe żebym zaszła w ciążę? A teraz coś co dodatkowo przemawia za tym, że nie. Jakoś 2 czy 3 dni po tej ryzykownej zabawie dostałam okres, który trwał 5 dni i był dość obfity. Ale właśnie od 3 dni mam gorączkę, zgagę i nudności. Nie chcę już dłużej znosić tej histerii. Boję się test zrobić. Ale przecież wiem, że kurcze to raczej niemożliwe. Niech mnie ktoś uspokoi, jakoś logicznie.

Gość tzzzzzzzzzzzz
Pierwszy raz słyszę o "tryskaniu" preejakulatem. Preejakulat raczej wycieka, sperma tryska przy orgazmie. Jeżeli to był preejakulat to z twojego opisu szana na cięże jest kosmicznie mała. Jeżeli facet trysną spermą a później zabawiał się w tobie, to żeby ryzyko istniało musiałabyś mieć dni płodne.

Gość xxxxshy
petrol daruj sobie ;/