Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

Mam bzika na punkcie dziewczyny mojego szwagra

Polecane posty

a ona na moim!!! tzn nienawidzimy sie ona ciagle mnie sledzi na nk...wszytskie fotki oglada, ciagle dodaje jakies komentarze własnie wrocilismy z narzeczonym z urlopu nad morzem i byłoby cudownie gdyby nie ciagle maile od niej a jak tam jest, a co robimy, a co zwiedzamy, a jaka pogoda , a kiedy wracamy, a czy morzemy sie spotkac, a kiedy a dlaczego nie wtedy itp mam jej dosc, jest namolna i mecząca a siedzi sama bo jej chłopak a mój przyszły szwagier wyjechal za granice do pracy i wpraca w pazdzierniku dopiero. Drazni mnie ta mala i nie wiem czy to moja wina, czy moze zbyt duza roznica wieku ??? co robic???? ciagle sie kłocimy a to nie jest miłe

do tego zauwazylam ze zgapia w co ja sie ubieram tzn style mamy odmienne bo ona ubiera sie bardzo wyzywajaco ale juz zauwazylam u niej kilka takich samych bluzek, buty w tym samym koloze itp ona ma jakas obsesje chyba na moim punkcie

a nie mozesz jej olac? musisz wrzucac fotki na nk jak jakas 15 latka? moze sobie odpusc co? a musisz odpisywac na jej pytania i zaczepki? po prostu ja olej i sie odczepi. jejku tak ciezko samemu pomyslec?

ale jak milcze to ona ze jestem niemila i zaraz jest awantura bo szwagier ma pretensje ze ja olewam i ze moglabym sie odezwac a niby dlaczego mam zrezygnowac z dodawania zdiec?? mamy grypke znajomych w kraju i poza granicami i taki kontakt jest naprawde super a ja mam sie chowac przez małolate?? no bez przesady

ostatnio odkryłam, że ona ukradkiem obwąchuje fotel, na którym niedawno siedziałam

bardzo smieszne podszywaczu