Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletta09890

test ciążowy

Polecane posty

Gość wioletta09890

Witam, a wiec tak podejrzewam że jestem w ciąży 14 jakos w terminie @ pojawiło się krwawienie trwalo 3 dni ale wygladało to na śluz płodny podbawiony krwią i było tego naprawde mało na piersiach pojawiły sie takie małe jakby różowe żyłki (pozawijane) ,pępek wczoraj się powiekszył jak siedze wystaje z niego taki jakby "glutek" zrobiłam 2 test lecz 2 kreska wyszła po godzinie i bardzo słabo widoczna za 1 dzien powinny skaczyc sie moje dni płodne lecz sluzu płodnego wcale nie było ciagle sluz jest biały lepki nieciągnący się mąż uwaza że nie moge byc w ciąży poniewaz stsujemy stosunek przerywany. Co o tym myslicie powinnam isc do gin? Czy moze przesadzam?

Gość wioletta09890
?

stosunek przerywany nie jest najlepsza metoda i stosujac ja tez mozna zajsc w ciaze

Gość scfbsdjcnsd
A robiłam dwa testy ciążowe oba wyszły negatywnie.... a za kilka dni urodzę córeczkę. Także nie wierzę testom lepiej zrobić badanie HCG- jest o wiele pewniejsze!

Gość Samarkowaaa
zrob test za 3 dni

Gość wioletta09890
a czy śluz w ciąży jest własnie taki białY? ja po tym krwawieniu ciagle taki mam a poiwnnam miec teraz szyt dni płodnych ten sluz jest tak gesty ze az go czuje jak ze mnie wylatuje nic nie swedzi a moze to grzybica biały sluz wystepuje przy grzybicy?

Gość śluz ciżżowy jest taki jak
piszesz, biały nieciągnący

stosunek przerywany to nie antykoncepcja. zakładam, że chcecie mieć dziecko, bo nie używacie antykoncepcji. w ogóle ile wy macie lat? 15? :O:O

Gość wioletta09890
chyba gdybysmy mieli po 15 lat to malzenstwem bysmy nie byli wiem dobrze ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem ! chodzi mi o to czy taka 2 kreska ktora wyszła po godzinie moze byc wiarygodna?! Przeciez na testach pisze ze wynik odczytac od 3 do 5 min !

Nie może być wiarygodna ale o tym informuje już ulotka, czytałaś? :)A wiarygodnośc negatywnego wyniku, jeśli się nie obserwujesz i stosujesz przerywańca - możesz określić 21 dni po ostatnim stosunku. Wcześniej wykonany test będzie w pełni wiarygodny tylko wtedy, gdy będzie pozytywny.

Gość blableblum
gdy zrobiłam test wyszła mi 1 kreska więc myślałam że nie udało się..po około 2 godzinach wzięłam test do ręki żeby go wyrzucić i dojrzałam drugą kreskę, ale stwierdziłam że wynik po takim czasie jest nieprawdziwy. Dla pewności po 3 dniach zrobiłam test ponownie i wyszły mi od razu 2 kreski :D

Gość xxcvbz
Ja bym ci radziła zrobić drugi test,bo po godzinie to wynik nie jest wiarygodny.

Gość wioletta09890
oj to mam nadzieje że u mnie tez tak bedzie najwyzszy czas na dziecko :)

Gość wioletta09890
napewno wykonam jeszcze wiele testow zanim dostane @ chociaz mam nadzieje ze jej nie bedzie :)

Gość blableblum
W takim razie trzymam kciuki abyś zobaczyła 2 kreseczki :)

Gość blableblum
A kiedy masz mieć okres?

Gość wioletta09890
okres mam dostac 12 popdrzedni był tylko w postaci ciaglacego sluzu zabarwionego krwią

Gość jestes w ciazy
ja tak mialam, lekarz stwierdzil plamienie implantacyjne gratuluje@

Gość blableblum
Dla pewności radzę Ci zrobić test z krwi hcg + idź do apteki i kup kwas foliowy i już zacznij łykać bo nawet jeśli teraz nie jesteś w ciąży ale planujesz to najwyższy czas.