Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozalia w doniczce

Facet odszedł bez słowa....To boli.....

Polecane posty

I po co tyle tych kropek? dobre prowo musi spelniac pewne wymogi formalne, przynajmniej 3: 1. odpowiednia ilosc kropek 2. zwrot "dodam jeszcze" 3. zwrot "wiem, ze to wyglada na prowokacje"

Gość mam super hasło
Vilken stanowczo spłaszczasz sprawę ja pietnastoletni mam tylko mózg, poza czerepem wszystko liczy sobie 2 x 15 lat fajek nie palę ale często targam skóre może być?

Poza tym jak to bez slowa? Przeciez powiedzial "trzymaj sie":D to by bylo dla mnie jednoznaczne

Gość Mozalia w doniczce
Vilken: ja wiedziałam,ze nie ma przyjaźni miedzy K i M . ale wiesz jak ktos zapewnia ze sznuje moją sytuację rodzinna. I chyba nie jestem pierwsza osobą która gdzieś tam sie przejechała na czyms. Nigdy wczesniej nie przyjaźniłam sie z facetem i po tym incydencie juz sie nie zaprzyjaźnię. Teraz wiem na 100% ze taka przyjaźn nie istnieje

Gość JAFO
Kobiety są dziwne. Ma męża, rodzinę. I szuka faceta na boku, facet odchodzi. A kobieta potem wypisuje tu pierdoły na poziomie dzieciaka z przedszkola. Kobieto, polecam dobrego psychiatrę!!

Jest w Twojej postawie i slowach cos co poniekad rozumiem. Facet sprawial wrazenie takiego a okazal sie inny, chcialas miec kumpla i fanie Wam sie gadalo a teraz Go nie masz i jest Ci przykro ale zrozum tez jego, kazdy ma prawo podejmowac takie decyzje nie zrobil tego by Cie zranic tylko by dluzej nie cierpiec.

Gość Mozalia w doniczce
ONA 2222 tak i rozumiem sytuację. Rozumiem jego wiem dlaczego to zrobił. szanuję to i uwazam temat za zakończny.Brak kontatu bedzie najlepszym rozwiązaniem i dla mnie i dla niego. Dzięki

Ludzie, jacy Wy zachlanni jestescie! Maz, czy zona i jeszcze kochanek albo kochanka! Pomyslcie o samotnych! Nie odbierajcie im szczescia!

Gość takie tam pierdoły
Wiesz co autorko? Przesadż się do innej doniczki. Facet chce cię nadziać na rożen. Tobie to pochlebia. Frajer z mężem i dzieckiem. Daj sobie odrobinę zapomnienia. Walnij mężusia po rogach. Będziesz miała przyjażń szwagrów.

Gość jesteś popieprzona
łechtało twoje ego to jak się płaszczył przed tobą, taką wspaniałą i cudowną kobietą (fajne masz mniemanie o sobie) "pomimo mojej obojętności" - jakiej kurwa obojętności??? umawiasz się z nim, szczujesz go na siebie, pieprzysz o "przyjażni" (nie ma czegoś takiego jak jedna strona jest zakochana) - i masz w dupie jego uczucia teraz koleś pewnie stwierdził że ma dosyć, czas się odkochać, czyli zerwać wszelkie kontakty! a ty się nagle obudziłaś bo ci zabrakło usychającego z miłości palanta u boku księżniczka cholerna - wyrazy współczucia dla męża