Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to zależy

Granatowa suknia na ślub cywilny

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie czy na ślub cywilny pasuje granatowa długa sukienka ? Wczoraj kupiłam taką w monnari. Jest ładna, tylko mam mieszane odczucia czy wypada mi ubrać taki kolor. Pan młody miałby wówczas szary garnitur. Proszę o porady

Oczywiście ze pasuje. Kto powiedział że musisz iść w pastelach? Jeżeli tylko dobrze się czujesz to śmiało:-)

Miarka, suknia jest bardzo elegancka, ze jedwabiu, moi rodzice mówią, że wyglądam ślicznie, więc chyba nie będę już szukać innej. Myślałam o jasnych kolorach, ale jestem bardzo wysoka i ciężko jest coś na mnie znaleźć.

Suknie z Monnari są bardzo eleganckie:-) Więc na pewno będziesz wyglądać pięknie.

Nie wiem w jakim kolorze szukać dodatków ? Myślę o srebrnym, albo czarnym. Miarka jak uważasz ? Włosy mam raczej brązowe;)

Ja bym wzięła srebrny żeby był ładny kontrast. I będzie się ładnie komponować z szarym garniturem młodego. On też by mógł mieć srebrny krawat np.

Tak myslałam o jasnym bukiecie białym, ewentualnie przybrudzonym białym, może cos z niebieskim. Widziałam kiedys takie kwiatki, wyglądają jak małe piwonie. Bukiet chce prosty, same kwiaty zwiazane wstążką. Tak np. jak na drugim zdjęciu u Miarki.