Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareeviin

HAHAHAHA czy wy też to zauważyliście??

Polecane posty

Gość mareeviin

multum ludzi (zwłaszcza młodych) zgrywa na wielu różnych forach wielce mądrych, inteligentnych, takich strasznie 'alternatywnych (o tak, teraz wszystko i wszyscy są taaacy alternatywni :classic_cool:) i wogóle co to nie oni i krytykują to co masowe, popularne itd. a w życiu realnym nawet wysłowić się normalnie nie potrafią i robią to co wszyscy (mimo, ze wcześniej to ostro krytykowali) HAHAHA już nieraz byłem świadkiem owego, pytanie: po co to robić? kompleksy? niska samoocena? czy jak? no tak, jak się nie ma czym zabłysnąć w realu, to za wszelką cenę próbuje się w sieci...

Gość pytanko na sniadanko
dlatego, że łatwiej jest iść za stadem

Gość alariennnaaa
heh dokładnie! :D już sama nie raz chciałam dodać podobny temat, i powiem szczerze że nie dobrze mi jak widzę tak 14 czy 15-latki uważające się za najmądrzejsze, które w necie pyskują tym starszym, a już rozwala mnie gdy takie gimnazjalistki mądrzą się na temat polityki i uważają że wiedzą wszystko na temat rządu, sytuacji w kraju itd. ahahahahaha koorva takim dzieciom powinno się odbierać internet, bo aż normalnego człowieka głowa boli jak widzi jakie bzdury te gimgówna wypisują a jeszcze zwróć grzecznie uwagę takiej, to cała łacina podwórkowa padnie pod twoim adresem z jej strony, gównażeria żałosna :O jestem pewna że jakby większość tatusiów lub mamuś zobaczyło co wypisuje ich dziecko w wieku gimnazjalnym(lub młodszych) w sieci, to by dostało albo niezłe lanie albo szlaban na kompa 🖐️

Gość qwertura
A mnie wkurwia wrzucanie ludzi do jednego worka, w powszechnym mniemaniu gimnazjaliści to totalni idioci którzy na niczym się nie znają i nie powinni na żaden temat się wypowiadać, a za przeproszeniem czasami są mądrzejsi od ludzi dorosłych i wykształconych. Znałam 72-letnią babkę po studiach podyplomówkach itd która uważała się za megą mądrą i inteligentną, a mądrzejsi od niej mogli być wyłącznie ludzie starsi od niej, ewentualnie młodsi z Noblem na koncie. Ja miałam wtedy 16,17 lat i nigdy nie okazałam jej braku szacunku, bo jestem tak wychowana. Ta kobieta jako że była kiedyś nauczycielką uważała się za speca od wychowania. Jej poglądy i opinie do tej pory mnie śmieszą, właśnie zachowywała się jak ten Wasz stereotyp gimnazjalistki o którym mówicie. Błagam nie stosujcie zasady "wszak mądrość w zmarszczkach mieszka" No ale się zgodzę z tym, że teraz wszyscy są "inni" a w gruncie rzeczy to i tak głupie owce które ruszą za stadem. I nieraz zła jestem na siebie za to, że gryzę się w język i nic się nie odezwę, ale tyle razy już w dupę dostałam za szczerość że zrobiłam się wygodnicka (często wolę mieć święty spokój i iść swoją drogą). Ale to wynika z tego, że każdy chciałby być wyjątkowy, niezwykły a to jest często nierealne w prawdziwym życiu. No i nie zaprzeczycie że w necie jest łatwiej wyrazić swoją opinię, a w życiu to większość nawet jeśli myśli nieco inaczej to robi to samo. No ale pewnie Wy oczywiście nie :P

Gość raaacjaaaaaaaaaa
a wiecie co mnie śmieszy? że niektórzy aby zabłysnać i wyjsć na wielce mądrych kopiują nawet teksty od innych, a póżniej twierdzą, że to ich, że sami napisali i jeszcze zabraniają rozpowszechniania muahaha :D wiele razy już sie z tym spotkałam, każdy od każdego ściąga teksty, powiedzenia itd. ale i tak później każdy ma się za 'oryginalnego' kurfa żałosne 🖐️

Gość biovb
kot sra w piach a ludzie sa jacy sa.. taka juz natura ludzka..i jak dla mnie temat bez sensu i strasznie jakis taki prowokujacy ..po co zes to wogóle napisał / a ? myslisz ze tym postem swiat zmienisz ..filozof sie znalazł

Gość biovb
kot sra w piach a ludzie sa jacy sa.. taka juz natura ludzka..i jak dla mnie temat bez sensu i strasznie jakis taki prowokujacy ..po co zes to wogóle napisał / a ? myslisz ze tym postem swiat zmienisz ..filozof sie znalazł

Gość a tak KONKRETNIE to o co biega
?? autorze moze sprecyzujesz? podasz przyklady? bo tak piszac ogolnikowo jak i ogolem swiadczy o twojej glupocie i braku mysleniu...ale to w koncu takze jakas...alternatywa :P

Gość mareeviin
ojojoj widzę, że dwie ostatnie osoby bardzo zabolało, pewnie to o nich :classic_cool: 🖐️