Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionnetkaa

obiecywal zareczyny i do tej pory nic... co o tym myslec??

Polecane posty

Gość marionnetkaa

mowil ze sie chce zareczyc ze mna... ja sobie narobilam nadzieii i czekalamjak glupia.. wspomnial kilka razy ze na pewno zrobi to jak skoncze szkole (przed wakacjami) a tu do tej pory nic.. ;[ ostatnio zbieral pieniadze i oszczedzal to pomyslalam ze pewnie zbiera na pierscionek.. a on sobie kupil cos do kompa.. jakas droga rzecz i mowil ze zawsze to chcial miec.. pozniej sobie kupil kamere a teraz chce sobie laptopa kupic jakiegos i tez zbiera na to... a co ze mna??!! mial sie zareczyc i nic.. co mam robic? moze on wcale nie mysli o mnie powaznie? ;(

ale jaką szkołę? bo jeśli gimnazjum, to stanowczo za wcześnie :)

Gość a moze ty robisz cos nie tak
ja mam podobnie z moja partnerką pierscionek juz mam, ale jesli nie zmieni zachowania to sie chyba z nia pozegnam

Gość agata_______
w jakim wieku jestescie

Gość nickonicko2010
ja mu sie nie dziwie,wnioskuje że ma jakieś 20 lat:)to za wcześnie na małżeństwo:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość marionnetkaa
mam juz 24 szkole.. czyli studia. obronilam sie i skonczylam szkole.

Gość marionnetkaa
24lata

Gość marionnetkaa
jaka prowokacja.. ;/ doradzcie mi.. mozliwe ze on nie traktuje mnie jednak powaznie?? bo wychodzi na to ze z jego strony to byly puste obietnice ;(

oj tam spieszy Ci się do tych zaręczyn aż za bardzo, chcesz to wymusić na nim? o ile bardziej wartościowe byłyby zaręczyny te od serca, szczere, niż: masz ten pierścionek bo tak chciałaś :P do ślubu tez go będziesz wlekła? :) przypuśćmy że dostaniesz ten pierścionek i znów (wg Twojego widzimisię) ślub powinien być za np. rok i też będziesz zrzędzić: a kieeedy śluuub 😭 oszaleć można no nie? zapytaj się go: tylko raz! czy zmienił zdanie i kiedy ewent możesz się spodziewać (w tym roku, za 2 lata) jeśli macie długi staż i chcesz (bo taki masz plan na swoje życie) wyjść za mąż..noo do 27 r.ż. powiedz mu o tym, że długo czekać nie będziesz ps. koleżankami się nie sugeruj

Gość marionnetkaa
mumi, masz racje,, tylko chodzi mi to ze boje sie iz on jednak obiecywal a tu nagle nic,.. i ja nie wiem teraz czy traktuje mnie powaznie czy moze jednak juz nie,, i ja czekam jak glupia.. niepotrzebnie mi to obiecywal bo sie nastawilam ;(

Gość jkfjdhdgdff
tak to jest jak sie daje bez slubu ;) jstescie siebie warci