Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynia

Oceńcie moją sukienkę dla świadkowej? Zajrzyj! :-)

Polecane posty

Gość Sardynia

We wrześniu mam zamiar świadkować u koleżanki na ślubie. Kupiłam czerwoną sukienkę. Zastanawiam się czy czerwień to dobry wybór?... Przy okazji proszę o ocenę ogółu...:-) Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do fryzury, paznokci,itp. czekam na porady. Pozdrawiam:-) http://www.voila.pl/038/2zk69/?1

Gość taaa racja kazdy facet to
bardzo ladna widac jestes w nia ubraa a kontur sukenki wyciety dobrze na tobie lezy :)

Gość plotko
skromny kroj ale kolor jest idealnym dopelnieniem:)

Gość Sardynia
Trochę brzuszek mi wyszedł. Byłam po sytym obiedzie..:-) Ale chyba ogólnie przydałaby mi się dieta. Jak myślicie? :-D

Sukienka sama w sobie bardzo ładna, ale nie sąde żeby czerwień była dobrym wyborem skoro masz być świadkową... Najprawdopodobniej będziesz stala za panna mloda i potem miala z nia zdjecia, tak? czerwień bardziej przykuwa wzrok niz biel dlatego jest to troche nie w porzadku - to ty bedziesz na pierwszym planie. co innego gdybys byla tylko gościem ale w takiej sytuacji nie wiem czy to jest rozsądne...

Gość Sardynia
Mam mieszane uczucia... Kiedyś było to niedopuszczalne, ale taraz coraz częściej widuje się świadkowe w czerwieni.

Gość nunino
troszke brzuch wciagnij... jako swiadkowa moglas miec kolor bardziej stonowany

Gość ddd123
ohyda,za skromna przede wszystkim i ma krój beznadziejny

Gość nunino
a oczekujesz ,ze fryzure podamy Ci co ..peruke? nie wiemy jakie masz wlosy jaka twarz itd

Może i coraz częściej ale to nie znaczy że jest to odpowiedznie- tak jak i ubieranie czarnych sukien na wesela. Najlepiej spytaj przyszłej panny młodej czy nie ma nic przeciwko;-) miłej zabawy na weselu 🌻

Gość Sardynia
Twarz owalna (chodź sama nie wiem trochę podchodzi pod prostokątną). Włosy długie, naturalna brunetka. Wzrost 161cm.

Gość Sardynia
Rozmawiałam z Panną Młodą. Nie miała nic przeciwko, ale chodzi o to że chcę znać ogólnie zdanie innych ludzi. Nie chcę wyjść na idiotkę. Może jestem po prostu staroświecka ZE SWOIMI OBAWAMI:-P

Gość dlaczego??????sie pytam
pzeciez ta kiecka jest ewidentnie za ciasna na ciebie w okolicy bioder bo marszczy sie niemilosiernie.... kroj taki sobie, kiecka powinna byc ze 3 cm dluzsza wtedy fajnie wydluzy i wyszczupli ci sylwetke...ale jak na razie kiepskooo...

Gość dlaczego??????sie pytam
przeciez ofkorsss:D

Gość nickonicko2010
nie znam sie na sukienkach ale powiedzmy że ładna:)najwazniejsze żebyś ty sie w niej dobrze czuła:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Jeżeli panna młoda nie ma nic przeciwko to ją ubierz, zwłaszcza że sukienka nie jest zbyt ekstrawagancka. ja tylko mówię o ogólnie przyjętych standardach których osobiście staram się trzymać

Gość nunino
kniecznie zrzuc dwa trzy kg z brzuszka... fryzura zadne tandetne koki http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura535710.htm makijaz tez moglby byc .. szpilki ,mam nadzieje,ze umiesz chodzic w nich,paznokcie jesli bizuteria pierscionki itd to zaloz np duzy srebrny z czerwonym ,branzoletke kolczyki ...naszyjnik niekoniecznie jesli pierscionek kolorowy paznokcie frencz jesli bez piercionkow moga byc czerwone jak sukienka

Gość Sardynia
Tak myślę jaką torebkę do niej...

Gość nunino
torebka malutka kopertowka ale zalezy jakie buty zalozysz i jaka masz bizuterie

Gość Sardynia
Buciki czerwone, wysokie.

Gość Sardynia
A WŁAŚNIE TO WAŻNE-JAKI ŻAKIET NA TO? Czerwony na pewno nie...

Gość Sardynia
We wrześniu mam zamiar świadkować u koleżanki na ślubie. Kupiłam czerwoną sukienkę. Zastanawiam się czy czerwień to dobry wybór?... Przy okazji proszę o ocenę ogółu... Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do fryzury, paznokci,itp. czekam na porady. Pozdrawiam http://www.voila.pl/038/2zk69/?1

Gość Sardynia
Już nikt nie ma nic do powiedzenia?

Gość dor89
dobierz do niej bardzo ciemnofioletowe lub czarne dodatki, zeby ożywić trochę i dodać wyrazu, a tak to będzie mdło;\ W jednym z tych kolorów szpilki, torebeczka, szal i małe czarne kolczyki perełki, które pasowałyby do butów gdy pozbędziesz się w tańcu szala i torebki;)... albo zamień tę różę na czarną z pasmanterii, jeśli się da. ładnie wyglądałyby na miejscu tej czerwonej jedna większa i dwie średnie po bokach czarne. I kup sobie bieliznę wyszczuplającą, bo by brzuszek się nie odznaczał;)