Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dajanka22

diane 35 - co dalej?

Polecane posty

Go艣膰 Dajanka22

witam was wszystkich :) w grudniu moja dermatolog zaleci艂a mi branie diane 35 na problemy ze sk贸r膮. ginekolog nie widzia艂 偶adnych przeciwskaza艅. w lipcu mia艂am przerwa膰 branie tabletek i zrobi膰 badania. jestem aktualnie ju偶 po badaniach, pr贸by w膮trobowe, wszystko w normie i normalnie. dosta艂am r贸wnie偶 kolejne 2 opakowania na diane, bo dermatolog stwierdzi艂a, 偶e jak pomaga to powinnam bra膰, a wakacje to nie najlepszy czas do zmiany lek贸w. (p贸藕niej mam bra膰 tabletki na zbicie testosteronu) 艣ledz膮c opinie, r贸wniez tutaj, zawsze wydawa艂o mi si臋, ze diane 35 jest niebezpieczn膮 tabletk膮, co pozostawia okropne powik艂ania. ale czy tak jest? nie wiem, czy wybra膰 jeszcze te 2 opakowania. w sumie od tych 7 miesi臋cy nie narzekam na 偶adne dolegliwo艣ci. czy kto艣 bra艂 tak d艂ugo diane? i cz by艂o wszystko w porz膮dku po d艂u偶szym za偶ywaniu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Znam osoby ktore jak braly diane 35 na problemy skorne to bylo dobrze a gdy przestaly to na nowo problem sie pojawil... a na dodatek strasznie przytyly. No ale to zalezy od organizmu bo kazdy inaczej reaguje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach