Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca...

CIĄŻA PO YASMIN

Polecane posty

Gość Pytajaca...

Mam takie pytanko, czy któraś z WAS zaszła w ciążę odrazu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, czy to Yasmin czy innych. I jak to wygladało/ Dziekuje z gory za odpowiedzi.

Gość tajasne
ja. od razu w pierwszym cyklu. a jak to wyglądało?... normalnie. wyłykałam opakowanie i po krwawieniu z odstawienia następnego już nie brałam. okresu w terminie nie dostałam, odczekałam jeszcze trochę bo myslałam że się mi coś rozregulowało, ale jak po prawie 2 miesiacach nie bylo dalej to zrobilam test i bingo. potem neistety chorowałam i ciąza sie nie utrzymała, ale szybko po stracie zaszłam znów. i powiem ci że frufru miala bardzo podobnie bo sie kiedys na jakimś topiku smiałyśmy że mamy ten aspekt sprawy "skserowany" :)

Gość Pytajaca...
Tajsane a przez antykoncepcja miałąs regularne w miare miesiaczki????? Bo ja nie i sie własnie marwtie :( Ja biore hormony leczniczo i mam zaraz po odstawieniu sie starac z mezem.

Gość tajasne
nie, mialam nieregularne. jak po odstawieniu to nie wiem bo nie mialam okazji zaobserwowac :P ale czym sie martwisz na zapas, współzyjcie sobie normalnie regularnie przez cały cykl i bedzie git. jakbys chciała oprzeć planowanie o regularnośc cyklu to musialabyś sie jeszcze pare meisiecy poobserwować, pomierzyc temperatury itd. tylko wtedy obserwacja cyklu ma sens.

Gość Pytajaca...
Obserwowałam sie przez 20 CYKLI. Teraz brałam Yasmin 3 mies zeby moje jajniki odsapnely i zebym miała @ no i gienkolog kazała zaraz po odstawieniu sie starac. Zobaczymy jak to bedzie :) Dziekuje Ci za odpowiedz :)

Gość Pytajaca...
Moze jeszcze ktorejs udało sie zajsz w ciaze zaraz po odstawieniu antykoncepcji??????? Albo komuś z Pco ????

Gość jejciuuu
Ja sie ciagle rucham i to niezawsze z mezem i niemoge zajsc w ciaze chyba jestem bezplodna ;/