Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie serce .

mam dość tego już...

Polecane posty

Gość głupie serce .

Nie wiem co sama mam mysleć. Jestem głupia poprostu. Jakie poł roku spotkałam chłopaka swoim marzeń. Charakter wygląd wszystko. Było pieknie po miesiącu. Czasami zachowywał się jak dzieciak. Ale to nic. Potem mielismy kłótnie, po której zaczał mnie olewac, powiedział ze nie jest gotowy do związku ja tez nie byłam. Ale teraz to juz prawei wcale nie rozmawiamy. Chybaże mu się nudzi to napisze. Ja dalej do niego coś czuje. Tzn. dalej mi się podoba, bo tu miłości żadnego nie było, ale ciagnie mnie do niego. Próbowałam o nim zapomnieć, to zaczełam się spotykać z innym. Teraz. Jest bardoz fajnym chłopakiem, ale nie kręci mnie tak jak tamten. Jest jego przeciwieńswem. Jest przystojny, mily, uczuciwy. Ale nie chce mi się już z nim spotykac. A on chyba za bardzo się zaangażował. Bym chciała być dalej z tamtym wcześniejszym.. sama nie wiem czemu. Powinnam sobie dać spokój ze wszystkimi, wiem. Głupie to. Jak to teraz przeczytałam to jak historia jakies nastolatki pff ;|

A co to za zwiazek, jesli facet jest dzieckiem, non stop sie klocicie i mowi Ci ze nie chce byc w zwiazku. Wiec kopnij go w dupe, nie chce to nie. Spotykaj sie z tym terazniejszym, a skoro on Ci nie odpowiada, to skoncz to i daj sobie spokoj i jemu nie rob niepotrzebnych nadzieji. Odpocznij od zwiazkow, spotkan, bo nic zdrowego z tego nie wyjdzie.

Gość głupie serce .
Widze i wady w tamtym chłopaku, ale wiem, że chce z nim być, nie wiem co on ma takiego w sobie, ale ten teraźniejszy tego nie ma. Juz kopnełam do w dupe, ale znów to wraca co jakiś czas. Pewnie nie będę teraz z żadnym. Tak. Dam sobie spokój z facetami. Nie wiem ile czasu dam rade ;D

Gość tez tak mialam
wiem co to znaczy bo tez tak mialam. poznalam chlopaka, zaczelam sie z nim spotykac a jak potem wyszlo ze nie pasujemy do siebie to i tak mnie do niego ciagnelo.. nie bylo w nim nic fajnego a jednak... ciezko mi bylo o nim zapomniec. ale rok pozniej poznalam super faceta z ktorym chcem byc do konca zycia. wiec autorko: postaraj sie zapomniec o nim bo trafisz na lepszego a temtem nie jest niczego wart skoro pisze do ciebie jak mu sie tylko nudzi? to przykre wiec naprawde nie ma co...

Gość Whyskiz
a ile liczysz sobie wiosen ze myslisz jak jaks malolata??

Gość głupie serce .
Będę dalej starała się zapomnieć o nim. On jest dupkiem. ! Ja mam 20 .

Gość touch somebody
pomorek