Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sweet Piggy

Czy powinnam schudn膮膰?

Polecane posty

Go艣膰 Sweet Piggy

Mam 13 lat 168cm wzrostu i wa偶e 65.5kg... Czuje sie troche zle z ta waga ale nie mam motywacji 偶eby wziac sie za odchudzanie, co my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ciachooooooooooo
wez sie opanuj masz 13 lat to spadaj do ksiazekalbo idz sie pobaw na podworko. Nastepne modelusia w wieku 13 lat. Co pewnie juz dziewica nie jest:/ Bedziesz miala 20 lat to zrozumiesz co do ciebie owie. Byla taka jak ty. Liczyl sie dla mnie wyglad ciuchy kosmetyki.Za szybko chcialam byc dorosla. A teraz zaluje. I wsty mi za moje zachowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciachooooooooooo
I cotowogole ma znaczyc ze na to forum wchodza dzieci???? Przecieztu sa tematy dla doroslych i jeszcze te glupie ludziska co swoje narzady pokazuja ,,,, nie no swiat sie wali. Tylko mi nie mow ze juz na dyskoteki jezdzisz:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaa1990rrrrrrrrrr
ja mam 173 cm wzrostu i niedawno mia艂am 65 kg i z ta waga czu艂am si臋 bardzo 藕le , w艂a艣nie jestem w trakcie diety ju偶 mi si臋 uda艂o schudn膮膰 do 62 a odchudzam si臋 nieca艂y tydzie艅 ;) moim idea艂em wagowym by艂oby 55kg ale z 57 tez si臋 b臋d臋 cieszyc :) (ale ja mam bardzo lekkie kosci niekt贸rzy waz膮 60 i wygl膮daja szczup艂o .. najlepiej daj zdj臋cie sylwetki a zakryj twarz to ci powiem ile masz schudnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaa1990rrrrrrrrrr
ojj nie przeczyta艂am ile masz lat jesli 13 to szczeze odradzam odchudzanie ja sie odchudzalam w tym wieku i takich si臋 rozstepow nabawilam 偶e szok :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lampeczkowa
ja mam 170 i waze 53. chcialabym schudnac z brzucha i ud..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jrjrjr
ja w twoim wieku te偶 mia艂am parcie na odchudzanie. Wpad艂am nawet w rodzaj anoreksji po艂膮czonej z bulimui膮. jak jadlam do wymiotowa艂am albo wog贸le nie jad艂am (raz uda艂o mi sie nie je艣c ponad tydzi臋艅 ale nikomu tego nie 偶ycze, trzeba mie膰 slina wole i do tego dochodzi depresja i brak si艂 na cokolwiek) i tak do ok18 roku 偶ycia. Wtedy hormony mi przesta艂y szale膰 i waga sama spad艂a bez mojej pomocy. Wcze艣niej efekt jojo by艂 na po偶膮dku powiedzmy dziennym. tak偶e je艣li masz to samo co ja to poczekaj a偶 przestaniesz doj偶ewa膰, waga sama sie unormuje :)

Udost臋pnij ten post