Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Piggy

Czy powinnam schudnąć?

Polecane posty

Gość Sweet Piggy

Mam 13 lat 168cm wzrostu i waże 65.5kg... Czuje sie troche zle z ta waga ale nie mam motywacji żeby wziac sie za odchudzanie, co myślicie?

Gość Ciachooooooooooo
wez sie opanuj masz 13 lat to spadaj do ksiazekalbo idz sie pobaw na podworko. Nastepne modelusia w wieku 13 lat. Co pewnie juz dziewica nie jest:/ Bedziesz miala 20 lat to zrozumiesz co do ciebie owie. Byla taka jak ty. Liczyl sie dla mnie wyglad ciuchy kosmetyki.Za szybko chcialam byc dorosla. A teraz zaluje. I wsty mi za moje zachowanie.

Gość Ciachooooooooooo
I cotowogole ma znaczyc ze na to forum wchodza dzieci???? Przecieztu sa tematy dla doroslych i jeszcze te glupie ludziska co swoje narzady pokazuja ,,,, nie no swiat sie wali. Tylko mi nie mow ze juz na dyskoteki jezdzisz:/

Gość kasiaaa1990rrrrrrrrrr
ja mam 173 cm wzrostu i niedawno miałam 65 kg i z ta waga czułam się bardzo źle , właśnie jestem w trakcie diety już mi się udało schudnąć do 62 a odchudzam się niecały tydzień ;) moim ideałem wagowym byłoby 55kg ale z 57 tez się będę cieszyc :) (ale ja mam bardzo lekkie kosci niektórzy wazą 60 i wyglądaja szczupło .. najlepiej daj zdjęcie sylwetki a zakryj twarz to ci powiem ile masz schudnac

Gość kasiaaa1990rrrrrrrrrr
ojj nie przeczytałam ile masz lat jesli 13 to szczeze odradzam odchudzanie ja sie odchudzalam w tym wieku i takich się rozstepow nabawilam że szok :O

Gość lampeczkowa
ja mam 170 i waze 53. chcialabym schudnac z brzucha i ud..

Gość jrjrjr
ja w twoim wieku też miałam parcie na odchudzanie. Wpadłam nawet w rodzaj anoreksji połączonej z bulimuią. jak jadlam do wymiotowałam albo wogóle nie jadłam (raz udało mi sie nie jeśc ponad tydzięń ale nikomu tego nie życze, trzeba mieć slina wole i do tego dochodzi depresja i brak sił na cokolwiek) i tak do ok18 roku życia. Wtedy hormony mi przestały szaleć i waga sama spadła bez mojej pomocy. Wcześniej efekt jojo był na pożądku powiedzmy dziennym. także jeśli masz to samo co ja to poczekaj aż przestaniesz dojżewać, waga sama sie unormuje :)