Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciachooooooooooo

Ile najwiecej moze zarobic kobieta

Polecane posty

Gość Ciachooooooooooo

Ze srednim wyksztalceniem?

Gość lloololkkk
zalezy w jakim zawodzie :classic_cool: prostetutkom dobrze placa

Gość Ciachooooooooooo
Chyba sobie zartujesz:) 900zlto zpodstawowym:/ Ze sredni mozna byc sekretarka pomocnica dlatego pytam ludzi ktorzy sie znaja a nie co cha mnie ponizyc

Gość Ciachooooooooooo
ze srednim to ja moge byc nawet dyrektorkom i szefowom zarazem a nawet to biznesłomen

Gość serio znam babkę
ma firme ,średnie wyksztłc ,zarabia 15 tysiaków mcznie

Gość Ciachooooooooooo
wiem ze tak moze byc. Myslalam o wlasnej firmie ale niewiem jaka ta firme otworzyc:/

Gość serio znam babkę
teraz jest duzo dotacji w pupie,maja szczególowe warunki przyznania ale najpierw rozpatrz profil firmy stosownie do regionu w którym mieszkasz

Gość Ciachooooooooooo
firma oferowalaby uslugi seksualne tylko nie wiem czy to w poslce legalne? pki co jestem call girl

Gość Ciachooooooooooo
nie podszywaj sie

Gość Ciachooooooooooo
ale jaka firme najlepiej otworzyc zebym po pol roku nie splajtowala:/

Gość Ciachooooooooooo
Nie ! Wlasnie nie chce zarabiac na kogos. Chce otworzyc cosswojego. Moze na poczatek jakis sklep:? Niewiem doradzcie cos

mam srednie ledwo co ukonczone :P mam sklep ze swoja nrzeczonym i pracuje w nim akutalnie z pracy wyplata to 1400 za 15 dni 12 godzin.. a ze sklepu to roznie :)

Gość Ciachooooooooooo
Cudowna Wenus a jaki to sklep sama pracujesz?ta wyplata to na pol z narzeczony napisz cos wiecej.

z odżywkami dla sportowców.. sumplementy różnbe, odchudzanie witaminy itd :) nie nie wyplata nie na pol z narzeczonym.. bo jestem tam w tej chwili również jako pracownik:) narobic sobie doświadczenia w sumie chcialam, pracuje na zmiane z takim kulturystą.. i obydwoje mamy po 1400 wiec zle nie jest a ogolnie z utargów to różnie dopiero mamy ten sklep ponad poł roku :) ale ciagle sie rozwija... negatywen jest to że trzeba miec pieniazki na wklad.. zawsze mozna zabrac troszke państwu te różne dotacje... teraz otworzyc to nie problem tylko czy to wszytsko przezyje... :/

Gość Ciachooooooooooo
czemu tak malo 1400zl??skoro pracujesz we wlasnym sklepie?

Pracownikom dajemy 1400 na 3 miesiace przyszlam sobie tu po pracowac aby miec co wpisac w CV ledwo co po szkole jestem.. Wiec zarabiam tyle ile pracownik + TO CO NAM ZOSTAJE Z UTARGOW Mowie ze mam 1400 za siedzenie tutaj a za bycie wspolwlascicielką bywa różnie ale coraz lepiej :) i tak nie widze tych pieniedzy bo wszytsko smiga na remoncik :)

Zawsze mzoesz o tą dotacje sie satrac :) biznes planik i Ci daja bezproblemu,.. tylko musisz byc chyba zarejstrowana jako bezrobotna .. Ciotka mojego narzeczonego zalatwila biznes plan na stoisko na targu z jajkami o dostala 23 tysiaki (nie wiem na co)

Gość Ciachooooooooooo
skad ten biznes plan? Ileplacisz miesiecznie za wynajem lokalu

to jest w centrum handlowym wiec bulimy troche :// prawie 4tys.. czasami sie da zmniejszyc :) Myśle ze gdzieś na internecie powinno pisac kto taki biznes plan moze stworzyc.. tylko ze firma musi wytrzymac ROK..

Gość jrjrjr
wenus mówi o tym z uzędu pracy. Zadzwoń tam albo po prosu sie tam udaj to dadząci nawet dokumęty do wypełnienia żebyś zobaczyła jak to wygląda. To nie jest trudne. Pozatym są organikazcje które pomagaja dostawać różne dofinasowania np. inkubator. Jak jestes mieszkanka wsi mozesz tez dostać pieniążki z agenci rynku i restuktryzacji rolnictwa. ja obyłam sie bez tego bo podpiełam sie pod działalnośc brata ale niestety splajtowałam więc dobrze zrobiłam :) no cuz rydzy fizyk :) ale jak troche wyliże sie finasowo ruszam ponownie na podbój rynku :)

Gość ja zarabiamm
5000 brutto, ale znam taka co i 25 tys ma.

Gość ciacho firme chcesz
a nie wiesz co to biznes paln ,nie wiesz ile dzierzawa lokalu wynosi ,ile zus tez pewnie nie i jeszcze musiałabys skarbówke obskakiwac co miesiąć,----plajta po mcu albo debilne prowo

tez nic nie wiedzialam .. moj narzeczony bardziej ale i tak poszlismy raz do ksiegoweji wszytsko nam wytlumaczyla.. :) więc nie czepiajcie sie jej.. tak mowie tej z urzedu pracy.. też mialam probować skrzorzystac z tej dotacji.. ale no za pozno

Gość Ciachooooooooooo
mysle tak nad solarium,albo drogeria,albo obowniczym....Chcialabym zarobic z 3tys na mesiac. Co by mi sie oplacalo???? mieszkam w miescie.(piotrkow tryb)

Gość Strzęściara przez TRZ
wykształcenie nie gra roli, jeśli wciąż się tak oszukujecie to powodzenia, jeśli jestem byla jakai beznadziejna to nawet dyplomy ze złotej uczelni ci nie pomogą Ja zarabiam duzo, bo mam pomysl na siebie, studia sie do tego nie przyczynily, gdyz byly odbebnione wbrew mojej woli, bardziej dla zadowolenia rodzicow, co bylo glupie ale w niczym mi nie przeszkodzilo, na szczescie