Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciachooooooooooo

Ile najwiecej moze zarobic kobieta

Polecane posty

Gość Strzęściara przez STRZ
eS mi wcięło i się zgięłoi ;D

Gość Ciachooooooooooo
Czy wy nie mozecie napisac co robicie jakie macie dzialalnosci tylko piszecie ile zarabiacie:/ Napiszcie cos wiecej

Gość Ciachooooooooooo
przepraszam "obuwniczy"

Gość Ciachooooooooooo
a o co chodzi z ta dotacja? Np wkladu potrzebowalabym 50 tys to ile moga mi przyznac?

rodzice mojego narzeczonego kilka lat temu mnei zmuszali wrecz do otworzenia z moim facetem fryzjera kosmetycznego salony butow :D wiec tak samo :D soalrium tez bylo :) ostatnio chcielismy łozko kupic nawet na soalrium... ale np moj facet uzywa Melanotanu 2 wstrzykuje sie go i jest sie opalonym jak solarem po prostu...nie psuje zdrowia.. itd od kilku dobrych lat dostepne za rganica.. coraz wiecej osob juz ma to w Polsce.. solaria wkoncu splajtują.. moim zdaniem Fryzjerstwa tez jest duzo.. :) wiec jest jakies wieksze ryzyko.. a buty? zawsze schodza:) tak mi sie wydaje ..

Gość Ciachooooooooooo
skad wziac reszte pieniedzy na zalozenie dzialalnosci?? Bo przeciez nie dadza mi na wszystko...

Gość dfsgfhdfg
Fryzjesrtwo to jest piękna sprawa ale pod warunkiem ze masz talent, byle jakich fryzjerow jest cala masa.

Gość Ciachooooooooooo
kredytu nie wezme bo nie pracuje:/

Gość jrjrjr
hehe no nie wiem... ja na obówniczym właśnie splajtowałam.... :) zarobku 0 zł. długii 20 tys :) ale cóż ryzyk fizyk

Gość Ciachooooooooooo
a moze kiosk? albo bar...

Gość nonkonformistka
Zgadza się, moja praca też nie ma nic wspólnego ze studiami, jestem obrotna, kumata, mam pasję i idę przez życie tak jak chcę a nie jak mi nakazują, pracuję z pasjonatami, wielu z nich nie ma wyższego a są i tacy artyści, którzy i LO porzucili i nie mają kompleksów z tego powodu. Nie wiem czemu Polski są takie zakompleksione, w ogóle Polacy, wieczny niższości kompleks, zupełnie niepotrzebnie. Warto nie patrzeć na innych i żyć sobie fajnie a nie dławić się uwagami ludzi tak naprawdę zapyziałych, którzy myslą że dyplom coś zmieni w ich życiu. Dziś na studia bym nie poszła. W niczym nie przyczyniłu się do mojego sukcesu.

Gość Ciachooooooooooo
Nie rozumiesz . Otworzenie np sklepu z obuwiem kosztowalo by mnie 50tys . Urzad nie da mi napewno 40tys. No moze 25tys a reszta????

Gość jrjrjr
ciachooooo prawda jest taka ze na założenie musiasz miec kase. Ja wyłożyłam sie na tym że niałam kase żeby otwożyć ale żeby utrzymać przez tan czas kiedy wszystko sie rozkręca to juz nie i to mnie zgubiło niestety. Nie otwieraj niczego licząc tylko na dotacje tym bardziej ze te pieniądze są kasięgowane i nie moga być wydane na co chcesz np na zatowarowanie. na meble owszem ale na towar nie .

Gość Ciachooooooooooo
no wlasnie wiec skad pieniadze na towar ...

Gość jrjrjr
ciachoooo to ile urząd przyznaj zalezy tylko od nieg i od srodków jakie mają. moze to byc 5 tys moze byc i 30 tys, zalezy od puli poczatkowej. a 40t ys to dużo już jak na sam początek wiec możesz myśleć o otwożeniu. Chyba ze chcesz w ch w wielkim miescie.... to moze byc za malutko.... zrób biznes plan to sama stwierdzisz ile ci potrzeba

dADZA cI DO 40 TYS Dokladnine.. miec na otwarcie nie sztuka ... naprawde ale utrzymanie tego przez pierwsze kilka miesiecy ? moj facet nie mial pieniedzy nawet na gume do zucia.. nie no serio.. utryzmac jest najgorzej... trzeba miesiecznie pryznjamniej my musielismmy dokladac min 3 tys miesiecznie.. do 5 :/ wiec moj facet z wyplaty 3 tys.. zostawal tylko goly i wesoly ale te czasy za nami

kurcze no mowie cos bylam na zajeciach z z przedsiebiorczosci... URZAD PRZYZNAJE DO 40 TYS W ZALEZNOSCI ILE POTRZEBUJESZ zrobisz biznes plan na 38tys to Ci musza tyle dac albo odrzucaja wniosek...NIE MOZE BYC ZE ZROBISZ BIZNES PLAN NA 38 TYS A ONI CI DADZA TYLKO 20 !

Gość jrjrjr
zaraz bo nie rozumiem ty masz 40 tys i chcesz coś otwozyć czy nie masz kasy i kombinujesz jak ja zdobyć?

Gość ciacho firme chcesz
ciacho jak dla mnie masz 19 lat i chcesz być wielka ownerka -jestem włascicielką ,nie dostaniesz dotacji na -reklame tylko na interenetowa około 10 % ,na auto ,na opłaty tylko na meble ale jak śię chce firme to się rusza dupe i dowiaduje w pupie ,skarbówce i reszcie a ty po prostu pier,,,lisz sobie o załozeniu firmy na kafeterii.Piotrków to zadupie więc albo fryzjer albo spozywczak ewentualnie sklep typu % reszte sobie dopowiedz

Gość jrjrjr
wenus z ta wysokością dopłat jest różnie zalezne od miasta. W moim mozna było w tym roku dostać do 20tys. max

Gość ciacho firme chcesz
sklep typu 5 miało byc ,jak chcesz firme muzisz byc kreatywna i działać!!!a nie marzyc o firmie nie mając zielonego pojęcia co i jak

jrjrjr poewnie w zaleznosci od wielkosci miasta. ciacho firme chcesz - ja tez mam 19 lat.. i zaden zaszczyt ze jestem wlascicielka:D teraz kazdy ma cos swojego kogo nie spotkam to ktos cos kombinuje a to prawko swoje itd.. Choc w piotrkowie tak pewnie nie jest .. ja mieszkam w Sosnowcu

Gość ciacho firme chcesz
wenus nie o to chodzi,ty podeszłaś praktycznie i poszliście do księgowej itp.Tu dziewczyna snuje fantazje nie mając pojęcia ze na przykład do dotacji musisz miec zyranta z minimum 1700 zł netto.Nie ma co rozpatrywac jak ona gruszek na wierzbie jaki biznec co i jak i to że sobie obuwniczy wymarzyła.Jak sie tym interesowałam to poszłam do pupu ,skarbówki itp.Chodzi o podejscie trzeżwe anie założe sobie firmę ale co dalej.Jezeli firma ci spaljtuje w ciagu roku musisz zwrocic dotacje.tego tez pewnie nie wie.

Gość ciacho firme chcesz
OOO sosnowiec:) to wlkie pozdro ,Sosnowiec akurat nie jest taki mały znam bywam minimum 2 razy do roku:)