Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYNOWA11

TESCIOWIE, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość SYNOWA11

WITAM, MAM PROBLEM, MIESZKAMY Z TESCIAMI KTORZY SA NIE DO WYRZYMANIA, SAMA ICH OBECNOSC JEST WKURZAJACA, GDZIE NIE POPATRZE TAM ONI, MAM TEGO DOSC, CHEC SIE WYPROWADZIC ALE MAZ MOWI ZE BEDZIEMY MEISZKAC Z NIMI, JA TAK NIE CHCE ZYC, CHODZA DO NAS BE ZPUKANIA, NIE SZANUJA PRYWATNOSCI, DOKUCZAJA, CO MAM ZROBIC????MAZ JEST AGRESYWNY KEIDY MOWIA ZE MAM ICH DOSC, BO MAM !!!!I WTEDY PAKUJE MOJE RZECZY I MOWI JAK CI ZLE TO IDZ SOBIE...I CO WY NA TO????

Gość czuwalna
pogadaj z nimi i powiedz, ze chcesz miec troche prywatnosci i ze sobie tego nie zyczysz. Pozmieniaj zamki w drzwiach albo je zaloz

Gość czuwalna
a jesli maz powiedzial, ze ci nie pasuje to se mozesz isc to w takim pzypadku podziekowalabym burakowi i wypierdolila daleko

nie zauważyłas, że nikt cię tam za bardzo nei chce? mąż każe ci wyperdalać, jego rodzice eż sama sobie takie życie i takiego męża wybrałaś, to teraz sama to sobie zmień czego tu od nas oczekujesz? że ci męża odmienimy? nie ma tak dobrze

Gość golciaa
Ewa33 a ty nie zauwazylas postow o tobie?

chyba mężowi nie za bardzo zależy na Waszym małżeństwie skoro tak się zachowuje....jakby mi mąż powiedział że jak mi się nie podoba .....to bym się spakowała i wyszła z domu pewnie by mu szczęka opadła ale może by wtedy coś zrozumiał że jak się ma żonę to ona powinna być najważniejsza i zawsze powinien stać po Twojej stronie przerabiałam kiedyś podobną sytuację z teściową ...sytuacja była tak napięta że w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam mężowi pakuje siebie dzieci i wyjeżdżam a Ty się zastanów co dla Ciebie w życiu jest najważniejsze ....jak chcesz mieszkaj sobie z mamusią i twórzcie szczęśliwą rodzinkę ....jak mąż to usłyszał a widział że nie żartuje jak strzelił na kolana jak się zaczął kajać ....obiecywać bylebym tylko z domu nie wyszła :D.....na szczęście zrozumiał i od tamtego czasu wiem że zawsze będzie po mojej stronie i to ja i dzieci jesteśmy najważniejsze a i moje stosunki z teściową są poprawne mogę nawet powiedzieć że ja lubię :D

ale przeciez ewka jak zawsze najmadrzejsza. Boze babo czy nie widzisz ze ludzie tu wrecz cie nienawidza i maja na ciebie alergie????????

Gość SYNOWA11
ja go tak kocham...czemu nie mzoe dac mi tego domku??wlasnego???czemu nie moze spelnic moich amrzen...ja go tak kocham , a on i jego rodzice wsyztko niszcza..;((((((((((((

Gość tak mysle
a niby to czego "ONA MA CI DAWAC"???? ty jakas uposledzona jestes ze nie mozesz tez zarobic na dom??