Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdfgh

dziewczyny czy ktoras z Was chodzi w leginsach?

Polecane posty

Gość hgdfgh

ostatnio polubiłam chodzenie w leginsach i zastanawiam sie czy całkiem nie przerzucic sie na nie zamiast spodni, ale mam problem z wysokim stanem. jak wy sobie radzicie czy tez w ogóle wam to nie przeszkadza? bo ja tą gumkę sciągająca zwijam troche na doł ale wydaje mi sie ze to glupio wyglada i nie pasuje to na wyjscie do duzego miasta

to chyba za duze sobie te legginsy kuplas, ja mam normalnie w pasie ..legginsy nosi sie do tunik i dlugich bluzek zakrywajacych tylek ze i tak nie powinno byc nic widac..:)

Gość kamilath
LadyMagga. Jeżeli legginsy są całkowicie kryjące i długie, do kostek to bluzka NIE MUSI zakrywać tyłka:)🖐️

Gość hgdfgh
własnie ze kupuje na moj wzrost :O nawet jak przymierzałam na 150 cm wzrostu to i tak wysoko bylo a ja mam 174. jak masz w pasie tz. ze do pepka ? :) nosze tuniki i normalne koszulki ale jak siade to i tak mi wylezie, a ile dałas za swoje leg bo ja kupuje te najzwyklejsze co maja 95% bawełny i 5% lajkry

wg mnie tez lepiej wyglada jak bluzka jest dluga...widzialam dziewczyne w bialych legginsach nieco przejrzystych bluzke miala krotka no i bylo jej widac koronkowe majtki...normalnie nie wyszla bym tak z domu..nawet nie wiem ile w moich jest bawelny a ile lycry, za jeden dalam 28 zł to w takim zwyklym sklepiku a inne mam z new yorkera to kosztowaly 40..

Gość kamilath
wg mnie wyglądają równie dobrze:)

Gość hgdfgh
wiem ze juz do nas weszła taka moda na spodnie z wysokim stanem i nawet dla mnie nie wygląda to najgorzej ale to są odpowiednie fasony a do leg nie umiem sie przekonac

ja noszę legginsy częściej niż normalne spodnie ;p i mam jedne ze sztywniejszego materiału na gumce [takie a'la spodnie bez zamka ;p new yorker] oraz całkiem kryjące [czarne, motyw jakby skóra smoka ale tylko z bliska] i obie są to biodrówki do których mogę założyć krótszą bluzkę. Wyższe mam np zwykłe czarne z targu czy koronkowe z new yorkera.

tak tez widzialam juz takie spodnie no i strasznie mi sie podobaja ale niestety za wysoka jestem na takie spodnie..:/ one niestety wydluzaja optycznie nogi...

Gość gość
Dzis bylem w sklepie i dziewczyna schylila sie po zakup i miała czarne leginsy przez które bylo widać stringi tez ladne koronkowe

Gość asiutka   1999
Chodzę czasami