Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata- wrocław

czy mu pomóc?

Polecane posty

Gość małgorzata- wrocław

witam serdecznie, jestem z chłopakiem już dwa lata, obydwoje skończyliśmy studia prawnicze i ja dostałam się na aplikacje dzięki chrzestnemu który jest sędzią a mój chłopak niestety nie ma znajomości... zastanawiam się czy nie załatwić mu aplikacje przez wujka który ma takie możliwości... mówiłam nawet o tym z mama która również pracuje w sądzie... ale ona twierdzi że nie mam obowiązku tego robić, nie jesteśmy jeszcze małżeństwem... jak sądzicie... załatwić mu te aplikacje czy nie? na matke nie mam co liczyc ale sądze że z wujkiem nie byłoby problemu

Gość ellizabette
zemu ty mu masz pomagać

ee... to my mamy decydować o tym co robicie w związku? :D związek to wspólne podejmowanie decyzji i rozmawianie o problemach i sposobach ich załatwienia a nie pytanie się innych co masz zrobić

Gość małgorzta- wrocław
chciałam tylko usłyszeć pańską opinie na ten temat? jakbyście Wy się zachowali

Gość jrjrjr
przecież to głupie. Masz mu nie pomagać bo nie jest twoim mężem? no sorry kobieto chyba on cos dla ciebie znaczy? Więc odpowiadając na twoje pytanie: tak jak najbardziej masz mu pomóc!!!

oczywiście że pomóc tym bardziej że masz takie możliwości no i jesteście ze sobą już 2 lata czyli znaczy że Ci na nim zależy.... a wiadomo że bez aplikacji nigdy nie będzie mógł zacząć pracować w swoim zawodzie

Gość małgorzata- wrocław
pomogę mu, po prostu zastanawiałam się czy państwo podzielacie zdanie mojej mamy. nie prosił mnie o to bo chyba się krępuje ale ciągle szuka więc myślę że jestem w stanie mu to załatwić