Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa19

aerobik na studiach

Polecane posty

Gość ankaa19

Dziewczyny! Czy któraś z was miała aerobik na studiach. Zastanawiam się czy się zapisać na takie zajęcia w ramach wuefu. Waham się jednak bo nie wiem jak takie zajęcia wyglądają, ile trwają i czy można wytrzymać na nich mając słabą kondycję i 15 kilo nadwagi?

Wf na studiach nie wygląda tak samo jak w szkole średniej, że babki dyszą Ci w kark i masz ćwiczyć do wyczerpania :P Przynajmniej u mnie tak było, tylko że ja wybrałam siłownię, ale i u mnie i na aerobiku ćwiczyło się bardziej dla siebie. U mnie były dziewczyny, które na większości zajęć nie były i nie miały problemów

Gość ankaa19
może ktoś jeszcze się wypowie. Czy są np. ćwiczenia na mięśnie brzucha, bo ja ich nie cierpię!

Gość sylwio1984
u nas byly rozne do wyboru: aerobik, pilates i callenetics miedzy innymi. wszystkie rewelacja. achudlysmy az milo, przyczym jakos specjalnie sie nie pocilysmy a wf byl tylko raz w tygodniu :)

ja chodzilam na aerobik i bylo super. u mnie bylo raz w tyg godzinke :) cwiczenia co tydzien byly inne najpierw rozgrzewka potem jakies uklady raz bardziej taneczne czasem z pilkami takimi duzymi lub z szarfami, na stepach itp a na koncu zawsze na ziemi na matach jakies na brzuch pupe rozciagające itp. mi sie bardzo podobalo. bylo dosyc intensywnie ale ja lubie sie zmeczyc. nie dawaly sobie rady dziewczyny bez poczucia rytmu i te ktore nie łapały szybko krokow układu. ale takich bylo niewiele. polecam aerobik jest super i cwiczy sie na wszystkie partie ciala:)

Gość szczupltka111
coś w sam raz dla grubasek...