Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Kłamstewko :)

Polecane posty

Mąż chce jechać na ryby na dwa dni, na kuter a mi nie bardzo to odpowiada, tym bardziej, że jedzie z dwoma kumplami, a ja z dwójką małych dzieci zostaję w domu.. no i myślę jak go zatrzymać w domu, dodam, że nie uwierzy, że mam jelitówkę, że jestem chora itd.. pomóżcie :) myślałam, żeby mu nasypać cukru do baku, pomoże? ale wtedy mogą pojechać samochodem kolegi.. już nie wiem co wymyślić.. help

Gość zdania nie zmienie
daj mu odpoaczac od siebie

Powiedz, że nie chcesz żeby jechał i już. Jak Cię kocha to zostanie :D

powiedz, że wg prognoz na morzu ma być 10 - 12 w skali Beauforta i w związku z czym dzwonił armator z pytaniem jaki inny termin by mu pasował i zaznaczając że najbliższy wolny to listopad

Gość skad sie biora tacy ludzie
zeby zwiazek byl zdrowy ti kazdy potrzebuje chwili dla siebie i odpoczynku jestes tepa strzala jezeli tego nie rozumiesz. cukier do baku??? ja piertole... wspolczuje twojemu mezowi

Gość kdklall
glupia stara baba:O

a dwojka malych dzieci to rzeczywiscie tragedia :// <ironia> moja matka byla sama przez rok z kilkumeisiecznym dzieckiem (mną) 4 i 6 letnimi synami .. rodzina daleko bo na wsi a ona w miescie mieszkala .. jakos dala rade:/ ... 2 dni o zgrozo

Gość ASDFGHHHHAAAJJJ
Cukier w baku nic nie da. Co najwyżej auto będzie troche bardziej dymić, a po czasie skarmelizowany cukier osiądzie się na ściankach bloku i silnik bedzie do wyrzucenia. Ale musiala bys sypać kilogram cukru na 100l codziennie, zeby coś takiego stało się z silnikiem. Tak samo nic Ci nie da włożenie czegokolwiek w wydech, bo tak czy siak cisnienie spalin z silniak to wypchnie z ogromną prędkością i zrobi komuś krzywde. A najlepiej to puść męża i przestań być krową. I pierdolnij się w łeb. :) To masz zrobic. :)

Gość llnnnll
wariatka uczepila sie meza jak rzep psiego ogona..a potem dziwia sie,ze mezowie zdradzaja:O o matko skad sie biora takie babsztyle?:O